Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Παπαχατζής: «Άλλος Πανιώνιος την ερχόμενη εβδομάδα»

Ένας εντελώς νέος… Πανιώνιος θα είναι την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Θανάσης Παπαχατζής μετά την ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου.

Παπαχατζής: «Άλλος Πανιώνιος την ερχόμενη εβδομάδα»
Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να οριστικοποιηθεί το ρόστερ που θα έχει ο Πανιώνιος τη νέα σεζόν, όπως δήλωσε ο Θανάσης Παπαχατζής μετά την ήττα (92-76) από τον Κολοσσό Ρόδου.

«Από αυτό το παιχνίδι, κρατάμε την υπερπροσπάθεια των παιδιών. Αποδείξαμε πόσο μεγάλο ταλέντο υπάρχει στον Πανιώνιο. Μπορεί να έχει φανταστικό μέλλον. Ο κόσμος κατάλαβε την προσπάθεια που κάνουμε όλοι και έγινε γενική κινητοποίηση. Εφόσον ο κόσμος μας είναι δίπλα μας, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Τώρα, προσπαθούμε να κερδίσουμε χρόνο για να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε», δήλωσε αρχικά ο Θανάσης Παπαχατζής.

Για το πότε περιμένει το ρόστερ να είναι πλήρες: «Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα είμαστε διαφορετικοί. Το θέμα βέβαια, είναι πότε όλοι οι παίκτες θα είναι έτοιμοι. Γιατί πρώτα πρέπει να "βρεθούμε" και μετά να πάρουμε νίκες».

Από την πλευρά των παικτών, ο Δημήτρης Σταμάτης τόνισε: «Ήταν το πρώτο ματς της νέας αγωνιστικής περιόδου και προσπαθήσαμε σκληρά για να πάρουμε τη νίκη. Δεν τα καταφέραμε. Όλοι γνωρίζουν ότι δεν είμαστε για καιρό όλοι μαζί, παρ' όλα αυτά προσπαθήσαμε. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη νίκη».

Για τον κόσμο: «Ήταν εκπληκτικός για άλλη μια φορά. Η ομάδα αυτή είναι ο κόσμος της. Τον ευχαριστούμε που για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν εδώ. Εύχομαι να είναι κοντά μας, στη συνέχεια».

Τέλος, ο νέος γενικός γραμματέας της ΚΑΕ Πανιώνιος, Χρήστος Χριστοδούλου, θέλησε να προβεί σε μια διευκρίνιση σε ό,τι αφορά αυτά που γράφονται και αναφέρουν τον Γιώργο Διαμαντόπουλο, ως σημαία της ομάδας: «Η μοναδική σημαία που είχε και θα έχει ο Πανιώνιος είναι ο Φάνης. Όλοι οι άλλοι είναι παίκτες που πέρασαν από την ομάδα, που πρόσφεραν και που πάντα θα τους ευχαριστούμε για αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: