Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Ζιάγκος: «Ένα άστοχο σφύριγμα μας επηρέασε»

Άστοχο σφύριγμα χαρακτήρισε ο Βαγγέλης Ζιάγκος το αντιαθλητικό φάουλ που χρεώθηκε ο Νώντας Παπαντωνίου, λίγο πριν το τέλος, στην ήττα της ΑΕΚ από τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Ζιάγκος: «Ένα άστοχο σφύριγμα μας επηρέασε»
Το αντιαθλητικό φάουλ που χρεώθηκε ο Νώντας Παπαντωνίου, περίπου τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη, χαρακτηρίστηκε άστοχο από τον Βαγγέλη Ζιάγκο, ο οποίος τόνισε πως επηρέασε αρνητικά τους παίκτες της ΑΕΚ στην ήττα από τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

«Θέλαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο και σε εμάς μετά από τρία χρόνια απουσίας. Προσπαθούμε να νικήσουμε το χρόνο. Προσπαθούμε με αυτοσχεδιασμούς και αλχημείες. Οι τέσσερις προπονητικές εβδομάδες χαρακτηρίστηκαν από το γεγονός ότι χρησιμοποιήσαμε πέντε διαφορετικά γήπεδα. Μην βιαζόμαστε να κρίνουμε, να βάλουμε τη γλώσσα στο μυαλό μας. Σε ό, τι αφορά το πού κρίθηκε το ματς, ένα άστοχο σφύριγμα για εμάς (σ.σ. το αντιαθλητικό φάουλ που σφυρίχτηκε στον Παπαντωνίου στο 36’), μας επηρέασε εγκεφαλικά. Δεν λέω ότι έκρινε το ματς, αλλά μας επηρέασε, όπως μας επηρέασαν οι χαμένες βολές και τα χαμένα τρίποντα», δήλωσε σχετικά ο Βαγγέλης Ζιάγκος.

Από την πλευρά του ο Ζήσης Σαρικόπουλος τόνισε: «Κάναμε αβίαστα λάθη, δυστυχώς δείξαμε δύο πρόσωπα, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν δικαιούμαι να μιλάω εγώ για τη διαιτησία, αλλά είναι γεγονός ότι μας επηρέασε το σφύριγμα στον Παπαντωνίου. Δεν έχουμε την πολυτέλεια για πολλές σκέψεις. Προετοιμαζόμαστε για το ματς με τον Πανιώνιο, προχωράμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: