Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Σεροπιάν: «Δεν φτάσαμε στο αντιαθλητικό»

Παρά την ήττα από την ΑΕΚ, ο Μουράτ Σεροπιάν έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του Παναιγιάλειου δικαιολογώντας τους για το σκληρό παιχνίδι.

Σεροπιάν: «Δεν φτάσαμε στο αντιαθλητικό»
Ικανοποιημένος, παρά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Μουράτ Σεροπιάν. Ο τεχνικός της ομάδας του Αιγίου, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, δικαιολόγησε τους ποδοσφαιριστές του για το σκληρό παιχνίδι και ευχήθηκε να τελειώσει το «μαρτύριο» της Ένωσης στην Football League.

Αναλυτικά:

«Δεν νομίζω πως τα παιδιά ξεπέρασαν το μέτρο του αντιαθλητικού. Έπαιξαν δυνατά. Υπάρχει πάθος, είναι νεαρά παιδιά, όλα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο! Συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας μου. Προσπάθησαν και έδωσαν ότι μπορούσαν. Περιορίσαμε την ΑΕΚ και δεν την αφήσαμε να κάνει το παιχνίδι της, που φαινόταν στα φιλικά πως είναι ανίκητη. Δεχθήκαμε ένα γκολ και από εκεί και πέρα η ΑΕΚ μπόρεσε να διαχειριστεί καλά το παιχνίδι. Κρατάμε την ανταπόκριση των παιδιών απέναντι σ’ έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Κάθε ματς παρουσιαζόμαστε και καλύτεροι. Σιγά, σιγά, θα έρθουν και τα αποτελέσματα που χρειάζεται η ομάδα. Να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου στην ΑΕΚ να τελειώσει το μαρτύριο. Σίγουρα θα είναι περαστική απ’ αυτή την κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: