Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Δέλλας: «Οι παίκτες μου κατάλαβαν…»

Σαν ένα παράδειγμα, για το τι περιμένει την ΑΕΚ στην Football League, παρουσίασε το ματς με τον Παναιγιάλειο ο Τραϊανός Δέλλας. «Ήρθαμε για τη νίκη και τα καταφέραμε», είπε για το αποτέλεσμα.

Δέλλας: «Οι παίκτες μου κατάλαβαν…»
Την πρώτη τους –και μάλιστα καλή- γεύση από το τι σημαίνει Football League πήραν οι παίκτες της ΑΕΚ, στο ματς απέναντι στον Παναιγιάλειο, σύμφωνα με τον Τραϊανό Δέλλα.

Ο τεχνικός της «Ένωσης», στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη στο Αίγιο και έριξε το βάρος στο επόμενο παιχνίδι.

Ο Δέλλας δεν θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία και τόνισε πως δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο, αφού το ματς λόγω του σκληρού παιχνιδιού των γηπεδούχων πήγε στη δύναμη.

Αναλυτικά:

«Πήραμε νίκη μια καλή γεύση τι σημαίνει β’ εθνική. Ήρθαμε για να κερδίσουμε και καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς, Δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο. Το ματς πήγε στη δύναμη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, γιατί ανταποκρίθηκαν πλήρως και σ’ αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού. Συνεχίζουμε. Στόχος είναι η άνοδος. Κοιτάμε το παιχνίδι το επόμενο, που πρέπει να κερδίσουμε».

Θεωρείτε πως ο διαιτητής με τις αποφάσεις του, δεν προστάτεψε τους παίκτες της ΑΕΚ από το σκληρό παιχνίδι;

«Δεν θέλω να αναφερθώ στη διαιτησία. Το παιχνίδι ήταν ζωντανό. Εμείς πλέον κοιτάμε μπροστά στο επόμενο παιχνίδι. Ήταν δυνατό το παιχνίδι. Νομίζω πως οι παίκτες μου έχουν καταλάβει τι σημαίνει β’ εθνική. Και αν δεν το είχαν καταλάβει, το κατάλαβαν σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: