Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Ήττα ντροπή!!

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε η επίσκεψη της Εθνικής Νέων στην Ελβετία. Η K19 γνώρισε τη συντριβή με σκορ…. 10-0 σε φιλικό ματς! «Απαράδεκτη συμπεριφορά και έλλειψη πειθαρχίας», δήλωσε ο Τζαλακώστας.

Ήττα ντροπή!
Ντροπιαστική ήττα για την Εθνική Νέων, στο τελευταίο εκτός έδρας φιλικό, απέναντι στους Ελβετούς με σκορ 10-0.

Το γεγονός πως η ομάδα του Βασίλη Τζαλακώστα αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 38ο λεπτό, λόγω αποβολής του Βατουσιάδη, δεν αποτελεί ελαφρυντικό αφού το τέλος του πρώτου ημιχρόνου την βρήκε πίσω στο σκορ με πέντε τέρματα.

Μετά το τέλος του ματς ο τεχνικός της ομάδας έκανε λόγο για απαράδεκτη αγωνιστική συμπεριφορά και έλλειψη πειθαρχίας από την πλευρά των παικτών του.

«Όπως στο προηγούμενο ματς, έτσι και στο σημερινό ξεκινήσαμε νωθρά, με τη διαφορά ότι τώρα το πληρώσαμε, καθώς δεχθήκαμε γκολ σχεδόν σε κάθε επίθεση των αντιπάλων. Με το 5-0 στη ημίχρονο και το αριθμητικό μειονέκτημα επήλθε η κατάρρευση στο δεύτερο 45άλεπτο. Είχαμε απαράδεκτη αγωνιστική συμπεριφορά και έλλειψη πειθαρχίας. Οφείλουμε να αλλάξουμε νοοτροπία σε όλους τους τομείς αν θέλουμε να βελτιωθούμε. Ελπίζω η ήττα αυτή να γίνει ένα καλό μάθημα για όλους», σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Τζαλακώστας.

ΕΛΒΕΤΙΑ: Χόφερ, Νγκουγέν (66΄ Γκαρσία), Μπιτίκι, Ελβέντι, Ζακάρια, Χούνζικερ (79΄ Ίτεν), Κούρσνερ, Ντομίνγκες (46΄ Παλιούκα), Τουρκές, Τράσελ (66΄ Ομπερλίν), Μιλοσάβλιεβιτς (79΄ Κλάινερ)

ΕΛΛΑΔΑ: Βασιλειάδης (65΄ Ηλιάδης), Πόζογλου (65΄ Τσολακίδης), Οικονόμου, Βατουσιάδης, Τσιμίκας (46΄ Γιαλαμίδης), Καραχάλιος, Δώνης (66΄ Μπαστακός), Ρούσσος, Αρναούτογλου (55΄ Μηλιώτης), Δεληγιαννίδης (46΄ Σάλιακας), Κουλούρης (46΄ Παπαδόπουλος)*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: