Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Εκεί πρέπει να σταθεί…!!

Μία και μοναδική φαίνεται πως είναι αυτή τη στιγμή η αδυναμία του Άρη, την οποία έχει πληρώσει ήδη δύο φορές και ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης καλείται να δουλέψει πάνω σε αυτή με τους ποδοσφαιριστές του.

Εκεί πρέπει να σταθεί…
Σε δύο περιπτώσεις ο Άρης είχε καταφέρει να προηγηθεί, στη συνέχεια ισοφαρίστηκε και τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Η μία ήταν πριν από λίγες μέρες στη Φλώρινα με αντίπαλο την Θύελλα Φιλώτα για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής και η άλλη στο χθεσινό παιχνίδι με τον Εθνικό Αγιονερίου, τον οποίο νίκησε με σκορ 3-1. 791057

Οι αντίπαλοι των Θεσσαλονικέων δείχνουν αποφασισμένοι να κλειστούν στα καρέ τους και να εκμεταλλευτούν τη μία και μοναδική ευκαιρία που ενδεχομένως να τους παρουσιαστεί στο παιχνίδι (σε μία αντεπίθεση) για να προκαλέσουν «ζημιά» στην ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Το θετικό για τον Άρη είναι πως κατάφερε να αντιδράσει και να πάρει τη νίκη. Στη Φλώρινα το πέτυχε άμεσα, αλλά χθες χρειάστηκε να περάσουν περίπου 50 λεπτά για να πάρει το πολύτιμο «τρίποντο». Αυτή είναι η μία και μοναδική – μέχρι στιγμής – αδυναμία των Θεσσαλονικέων, την οποία καλούνται να δουλέψουν με τον κ. Καλαϊτζίδη, ώστε να μην πέσουν θύμα έκπληξης.

Στον Άρη δεν θέλουν να δίνουν ελπίδες σε καμία ομάδα, η οποία ενδεχομένως να τους προκαλέσει πρόβλημα και να χάσουν βαθμό ή βαθμούς στη συνέχεια της προσπάθειάς τους για την άνοδο στη Fooball League.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: