Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Σοκ με Ντουράντ!!

Κάταγμα στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού υπέστη ο Κέβιν Ντουράντ και θα χάσει τουλάχιστον τον πρώτο μήνα της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ για τη Θάντερ.

Σοκ με Ντουράντ!
Ισχυρό πλήγμα δέχτηκε η Θάντερ λίγες ημέρες πριν αρχίσει η σεζόν στο ΝΒΑ. Ο Κέβιν Ντουράντ έχει υποστεί κάταγμα στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού, πιθανότατα λόγω κόπωσης. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως θα χάσει τουλάχιστον τον πρώτο μήνα της κανονικής περιόδου, ωστόσο ασφαλέστερα συμπεράσματα θα εξαχθούν με την πάροδο του χρόνου.

Ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Σαμ Πρέστι, δήλωσε πως ο τραυματισμός δεν προέκυψε από κάποιο χτύπημα, αλλά πιθανώς πρόκειται για μία ζημιά που προήλθε με το χρόνο. Σαφές χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του 26χρονου σταρ στη δράση δεν υπάρχει, αλλά τέτοιοι τραυματισμοί απαιτούν συνήθως 6-8 εβδομάδες απραξίας.

Τις προσεχείς ημέρες η κατάσταση του περσινού MVP θα επανεκτιμηθεί και θα αποφασιστεί αν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε κάποια επέμβαση, πράγμα που φαντάζει και το πιθανότερο.

Ο Ντουράντ είχε αγωνιστεί και στα δύο φιλικά προετοιμασίας της ομάδας του μέχρι τώρα, αλλά χθες παραπονέθηκε για ενοχλήσεις. Στα επτά χρόνια καριέρας του στο ΝΒΑ έχει απουσιάσει από μόλις 16 αγώνες συνολικά μετρώντας τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής από κάθε άλλον παίκτη στο πρωτάθλημα από το 2007 και μετά.

Πέρσι είχε 32 πόντους, 7,4 ριμπάουντ και 5,5 ασίστ κατά μέσο όρο σε 81 ματς της κανονικής περιόδου.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: