Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

«Θα χρειαστώ 2-3 εβδομάδες»

Σε καλή φυσική κατάσταση θεωρεί πως βρίσκεται ο Σωτήρης Νίνης (προπονούταν μόνος του) και είναι κάτι που έχει τονίσει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Ανυπόμονος δείχνει ο 24χρονος μεσοεπιθετικός.

«Θα χρειαστώ 2-3 εβδομάδες»
Άμεσα πιάνει δουλειά ο Σωτήρης Νίνης. Παρότι από τον Παναθηναϊκό του ζητήθηκε να ξεκινήσει στις προπονήσεις την Δευτέρα, ύστερα από δική του επιθυμία, αυτό θα γίνει συντομότερα. «Δεν υπάρχει λόγος να περιμένω μέχρι τότε. Την Παρασκευή θα είμαι στο Κορωπί», τους ανέφερε.

Έχει μείνει εδώ και καιρό και συγκεκριμένα από τις αρχές του καλοκαιριού χωρίς ομάδα, καθώς λύθηκε το συμβόλαιο του με την Πάρμα, αλλά δεν έμεινε για πολύ ανενεργός. Στις αρχές Σεπτεμβρίου ξεκίνησε ατομικές προπονήσεις στον Άγιο Κοσμά, όπως και οι Κατσουράνης, Σηφάκης που τότε δεν είχαν ομάδα. Πρόσφατα, υποβλήθηκε σε εργομετρικά και τα αποτελέσματα τους ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά. Θα κάνει εργομετρικά όμως και στις εγκαταστάσεις του «τριφυλλιού».

Ο ίδιος σε συνομιλία που είχε με τον Γιάννη Αναστασίου και στελέχη της ομάδας, τόνισε: «Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν παράτησα στιγμή τον εαυτό μου. Απλώς μου λείπει η καθημερινή επαφή με την μπάλα και η κόντρα σε αγωνιστικούς χώρους. Το πολύ να χρειαστώ 2-3 εβδομάδες για να είμαι στο επίπεδο που χρειάζεται».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: