Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Πώς να τον υποτιμήσεις…!!

Οι πιθανότητες του Αστέρα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League μειώθηκαν σημαντικά μετά τη δεύτερη ήττα από την Τότεναμ, όμως η εντυπωσιακή του εμφάνιση δίνει… ελπίδες.

Πώς να τον υποτιμήσεις…
Ο Αστέρας Τρίπολης δεν πήρε τίποτα (από βαθμολογικής πλευράς) από τα δύο ματς με την Τότεναμ, καθώς υπέστη ισάριθμες ήττες. Όμως, απέκτησε οφέλη από τις αναμετρήσεις με την αγγλική ομάδα. Ωρίμασε, όπως είπε και ο Στάικος Βεργέτης και ειδικά από το δεύτερο παιχνίδι, όπου βρέθηκε σε πολύ δύσκολη κατάσταση, καθώς στο 42’ βρέθηκε με δύο τέρματα πίσω.

Αγωνιστικά ανταπεξήλθε, καθώς «σφυροκόπησε» για περίπου 20 λεπτά τους Λονδρέζους, χάνοντας δύο τετ α τετ με τον Πάρα, ένα με τον Τσοκάνη, είχε και δοκάρι με τον Μάσα, ενώ συνέχισε να απειλεί τα «σπυρούνια» μέχρι το τέλος. Τότεναμ και Μπεσίκτας προηγούνται στον τρίτο όμιλο, καθώς έφθασαν τους οκτώ πόντους, ενώ οι Αρκάδες έμειναν στους τέσσερις, αλλά ο φετινός Αστέρας έχει δείξει ότι δεν γίνεται να τον υποτιμήσεις…

Αυτό φάνηκε και με την Τότεναμ, που όντας με 2-0 μπροστά, στην Τρίπολη, ο Ποκετίνο έβαλε και άλλον (Σολδάδο) σέντερ φορ δίπλα στον Κέιν και παραλίγο να το πληρώσει.

Μπροστά υπάρχει ακόμη ένα δύσκολο ματς, καθώς τη Δευτέρα οι «γαλαζοκίτρινοι» θα παίξουν με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: