Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Ιβάνοβιτς: «Κλειδί του Παναθηναϊκού η άμυνα»

Στην αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού έχει στρέψει την προσοχή του ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος τόνισε την… ομοιότητα της ομάδας του με την Αρμάνι, ενόψει του μεταξύ τους ματς.

Ιβάνοβιτς: «Κλειδί του Παναθηναϊκού η άμυνα»
«Το κλειδί για να νικήσουμε το παιχνίδι, είναι η άμυνα», σχολίασε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς που θα δώσει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ για την τέταρτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» τόνισε τις ομοιότητες της ομάδας του με τους Ιταλούς, αναφέροντας χαρακτηριστικά σε σχετική ερώτηση: «Είναι αλήθεια ότι μοιάζουμε. Παίζει πολύ καλά η Αρμάνι, στην Ιταλία και τη Euroleague, αν και εκεί έχει τον Χάκετ που δεν παίζει στην εθνική λίγκα. Είναι ομάδα που παίζει καλό μπάσκετ».

Όσον αφορά τη γενικότερη εικόνα των παιχνιδιών του ομίλου του Παναθηναϊκού, σχολίασε: «Όλα τα παιχνίδια στην Euroleague είναι πολύ "ανοιχτά". Ειδικά στο δικό μας όμιλο. Όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές. Όλοι μπορούν να νικήσουν όλους. Είναι πολύ σημαντικό το ματς για εμάς. Περιμένω και ελπίζω πως ο κόσμος θα έλθει να μας στηρίξει».

Σχετικά με τα δυνατά στοιχεία της Αρμάνι και αυτά που θα πρέπει να προσέξει περισσότερ, ο Μαυροβούνιος τεχνικός επεσήμανε: «Κόντρα στη Φενέρ είναι αλήθεια ότι το ποσοστό ευστοχίας μας δεν ήταν φυσιολογικό. Το "κλειδί" για να κερδίσουμε την Αρμάνι θα είναι σίγουρα η άμυνά μας. Οι Ιταλοί στηρίζονται τόσο στην περιφέρειά τους αλλά και στη front line. Μακριά από το καλάθι έχουν παίκτες όπως οι Χάκετ και Τζεντίλε που μπορούν να σκοράρουν με πολλούς τρόπους, ενώ στη ρακέτα υπάρχουν παίκτες όπως οι Ράγκλαντ, Σάμουελς και Κλέιζα που μπορούν να κάνουν τη ζημιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: