Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Κόπα Σουνταμερικάνα: Ραντεβού Ρίβερ με Μπόκα!! (videos)

Το μεγαλύτερο ντέρμπι της Αργεντινής και ένα από τα μεγαλύτερα του κόσμου, εκείνο των Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ, ξεχωρίζει στα ημιτελικά του Κόπα Σουνταμερικάνα.
Αμφότερες οι ομάδες της Αργεντινής προκρίθηκαν απόψε, ενώ το έτερο ζευγάρι των ημιτελικών της δεύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης γνωστοποιήθηκε από χθες, καθώς η βραζιλιάνικη Σάο Πάολο βρέθηκε απέναντι στην Ατλέτικο Νασιονάλ της Κολομβίας έχοντας το πλεονέκτημα έδρας στον επαναληπτικό. Αντίστοιχο πλεονέκτημα διατηρούν οι «μιλονάριος» στους ημιτελικούς απέναντι στην Μπόκα.

Όσον αφορά τα σημερινά παιχνίδια, η Ρίβερ κατέβαλε με 3-2 την Εστουντιάντες και ξεχώρισε με συνολικό 5-3 στον πρώτο από τους δύο συνεχόμενους «εμφυλίους» της στο Σουνταμερικάνα. Προηγήθηκε εκτός έδρας 4-1 και απολαυστική εμφάνιση των «χεϊνέσες» κόντρα στη Σέρο Πορτένιο μέσα στην Παραγουάη, που της επέτρεψε να προκριθεί με συνολικό 5-1.
Παρακάτω τα σημερινά αποτελέσματα:
Σέρο Πορτένιο – Μπόκα Τζούνιορς 1-4 (28’ Ντάνι Γκουίθα – 10’ Χοναθάν Καγέρι, 67’ Αντρές Τσάβεζ, 74’ Εμανουέλ Χιγκλιότι, 86’ Αντρές Τσάβεζ)
Ρίβερ Πλέιτ – Εστουντιάντες 3-2 (1' Τεό Γκουτιέρεζ, 61’ Ροντρίγκο Μόρα, 63’ Ραμίρο Φούνες Μόρι – 42’ Ντιέγκο Βέρα, 51’ πέν. Χουίδο Καρίγιο)






*Πηγή: onsports.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: