Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

«Τρένο η ομάδα»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε το μέλος της διοίκησης του Ηρακλή, Γιάννης Κακαγιάννης και μίλησε για όλες τις εξελίξεις και το κλίμα στους «κυανόλευκους».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τις μέρες που παίζει η ομάδα:
«Επειδή υπάρχει μια καλή συνεργασία με τον OTE TV έγινε σε καλό κλίμα η συνεννόηση. Δεν μπορεί στις 8 αγωνιστικές ο Ηρακλής να παίζει μόνο μια Κυριακή. Καταλαβαίνουμε το εμπορικό κομμάτι αλλά έχουμε πρόβλημα και το οικονομικό κομμάτι. Αυτό θέσαμε, σε πρώτη φάση είμαστε πολύ συναινετικοί και θα δούμε. Στην επιστολή δεν πάμε να κάνουμε λαϊκισμό».
Για την απόδοση του Ηρακλή:
«Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι. Η ομάδα νικάει αλλά μετράει και πολύ το ότι ο Ηρακλής παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Θέλει να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο και να ευχαριστιέται. Έρχονται καλύτερες μέρες, χαμηλά το κεφάλι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα».
Για το γεγονός πως ο Παπαθανασάκης βρίσκεται στον Καναδά:
«Το ότι η διοίκηση βρίσκεται εκτός Ελλάδας δεν σημαίνει πως η ομάδα δεν διοικείται.  Ίσως μερικές φορές κάποια προβλήματα λύνονται με κάποια καθυστέρηση ωρών. Οι αποφάσεις που παίρνονται είναι όλες μόνο για το συμφέρον του Ηρακλή δίχως να επηρεαζόμαστε από κάπου. Υπάρχει το θέμα με την διαιτησία το οποίο θα το χειριστούμε εντελώς διαφορετικά».
Για τον Σεντελίδη:
«Είναι ο πληρεξούσιος στην Θεσσαλονίκη του κ. Παπαθανασάκη ο κ. Σεντελίδης. Συντονίζει τα πάντα στη εταιρεία της ΠΑΕ Ηρακλής. Αυτό φυσικά δεν υποβαθμίζει την δουλειά των άλλων».
Για την συνέχεια:
«Πάμε καλά, αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας. Η ομάδα δουλεύει τρένο αλλά πρέπει να έχουμε το κεφάλι χαμηλά και θέλουμε την συμπαράσταση του κόσμου για πολλούς λόγους. Πέρα από την υποστήριξη, ενισχύεται και οικονομικά η ομάδα και είναι πολύ σημαντικό».
Για τις διαφορές στην ομάδα από την προηγούμενη χρονιά:
«Τόσα χρόνια η ομάδα ασχολούταν με τις προσαγωγές και το παραθλητικό. Τώρα οι ποδοσφαιριστές πληρώνονται και η ομάδα έχει την απαίτηση από τον επαγγελματία να δίνει το καλύτερο. Υπάρχουν προβλήματα αλλά με αυτά πλέον ασχολείται η διοίκηση και προχωράμε. Ο κόσμος πρέπει να συμπαραστέκεται στην ομάδα και στις καλές στιγμές και σε κάποιες κακές που μπορεί να έρθουν».
Για το γήπεδο στην Μίκρα:
«Το έχει στο μυαλό του ο πρόεδρος, έχουν γίνει κάποιες προκαταρκτικές συζητήσεις με κατασκευαστικές εταιρείες στον Καναδά αλλά πρέπει να λυθεί και το θέμα με τον Α.Σ. Όλα αυτά πρέπει να ξεκαθαριστούν, να γίνουν κάποιες πολιτικές επαφές και όλα θα μπουν στον δρόμο τους».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: