Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Τζιόλης: «Μας αφήνει μια πικρία το αποτέλεσμα»

Στην πίκρα που έφερε στον ΠΑΟΚ η ισοπαλία κόντρα στη Φιορεντίνα,όπως ήρθε στα τελευταία λεπτά, στάθηκε ο Αλέξανδρος Τζιόλης μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Αρτέμιο Φράνκι».

Τζιόλης: «Μας αφήνει μια πικρία το αποτέλεσμα»
Ο διεθνής μέσος των «ασπρόμαυρων» τόνισε πως η ομάδα άλλες φορές ανταποκρίθηκε και άλλες φορές γνώρισε μεγάλη πίεση από τους «βιόλα», ενώ στάθηκε στην κούραση και στις ελπίδες πρόκρισης που υπάρχουν.
Αναλυτικά: «Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια. Σε κάποια διαστήματα ανταποκριθήκαμε, σε άλλα δεχτήκαμε πίεση. Μας αφήνει μια πικρή γεύση το αποτέλεσμα έτσι όπως ήρθε. Κατά τη διάρκεια του αγώνα κάναμε αλλαγές στο σύστημα, μετά γύρισα πίσω και πήγε καλά.

Θα ήταν διαφορετικά αν παίρναμε τους τρεις βαθμούς. Κρατάμε τον ένα βαθμό και θα κοιτάξουμε να εκμεταλλευτούμε τις πιθανότητες που έχουμε. Υπάρχει κούραση, αλλά συνεχίζουμε».

Ο σκόρερ Μάαρτεν Μάρτενς τόνισε πως: «Μπορούσαμε να νικήσουμε. Είχαμε ένα καλό ημίχρονο. Η Φιορεντίνα είχε τις ευκαιρίες, αλλά είχαμε και εμείς. Είναι κρίμα που δεχτήκαμε το γκολ στο τέλος. Είμαστε στεναχωρημένοι. Πιστεύουμε στην πρόκριση. Είδατε πως σήμερα ήρθαμε για τη νίκη. Τίποτα δεν τελείωσε, θέλουμε να προκριθούμε.

Ήταν δύσκολη περίοδος για μένα όταν ήρθα. Χρειάστηκα χρόνο προσαρμογής. Στην Ολλανδία τα αρνητικά μου ήταν πιο αποδεκτά από τον κόσμο. Δυσκολεύτηκα στην προσαρμογή και συνεχίζω να δουλεύω. Αυτό έχει να κάνει με εμένα, σημασία, όμως, μεγαλύτερη έχει η πορεία της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: