Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Για το σερί…!!

Ο Ολυμπιακός έχει στραφεί στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, όντας αποφασισμένος για μια νίκη με καλή εμφάνιση που θα είναι η αρχή ενός σερί στη Σούπερ Λίγκα.

Για το σερί…
Μετά την εξαιρετική εμφάνιση στο Τορίνο στον Ολυμπιακό το μυαλό είναι στραμμένο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εκεί οι ερυθρόλευκοι δεν πραγματοποιούν τις… εξαιρετικές εμφανίσεις με αποτέλεσμα να έχουν βρεθεί πέντε πόντους μακριά από την κορυφή.

Αυτό το γεγονός είναι ένα μεγάλο κίνητρο για τους Πειραιώτες… Κίνητρο να μειώσουν τη διαφορά αυτή μέχρι και να κλείσουν τον χρόνο γιατί όχι έχοντας ανατρέψει την κατάσταση και να είναι εκείνοι στην κορυφή!

Για να συμβεί αυτό χρειάζονται νίκες και πειστικές εμφανίσεις και στη Σούπερ Λίγκα. Σε μια τέτοια νίκη με πειστική εμφάνιση στοχεύουν οι ερυθρόλευκοι απέναντι στον Πανθρακικό την Κυριακή στο Καραϊσκάκη. Αυτή θέλουν μάλιστα, να αποτελέσει και την αρχή για ένα σερί «τριπόντων».

Μετά το παιχνίδι της Κυριακής υπάρχει η διακοπή για τις Εθνικές ομάδες και στη συνέχεια πάνε στην Ξάνθη (22 ή 23 του μηνός) και στο... καπάκι στη Μαδρίτη για το ματς με την Ατλέτικο (26 Νοεμβρίου).

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει με τρίτο σερί εκτός (Κέρκυρα στις 29 Νοεμβρίου) και στη συνέχεια θα υπάρχει η εμβόλιμη με τον ΠΑΟΚ στις 3 Δεκεμβρίου εντός έδρας.

Το σερί στο «Γ. Καραϊσκάκης» συνεχίζεται μια και μετά τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον ΠΑΣ και την Μάλμε (9 Δεκεμβρίου). Μέχρι το τέλος του 2014 οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν ν' αντιμετωπίσουν Λεβαδειακό (εκτός), Πανιώνιο (εντός) και Καλλονή (εκτός).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: