Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Γκιστ: «Δεν θα ‘ναι κάθε βράδυ όπως με τη Φενέρ»

Την δυσκολία του ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στην Αρμάνι για την τέταρτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας σχολίασε ο Τζέιμς Γκιστ, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τα ματς στο ΟΑΚΑ

Γκιστ: «Δεν θα ‘ναι κάθε βράδυ όπως με τη Φενέρ»
Να διαφυλάξει την έδρα του οφείλει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος αναγνώρισε τις δυσκολίες που έχει το ματς με την Αρμάνι.

Ο 28χρονος πάουερ φόργουορντ των «πρασίνων» αναφέρθηκε στο ματς της ομάδας του κόντρα στη Φενέρ, τονίζοντας πως δεν θα είναι κάθε παιχνίδι σαν αυτό, ενώ σχολίασε και την εικόνα που πρέπει να δείξουν κόντρα στους Ιταλούς.

«Είναι ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο για εμάς και το ξέρουμε. Όλες οι ομάδες που έρχονται στο ΟΑΚΑ, έρχονται για να μας νικήσουν. Εμείς πρέπει πάντα να δίνουμε το κάτι παραπάνω. Και αυτήν την φορά θα πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη. Ξέρουμε ότι κάθε βράδυ δεν θα είναι όπως αυτό απέναντι στη Φενέρ, όπου μπήκαν όλα τα σουτ. Εμείς θέλουμε να διαφυλάξουμε την έδρα μας. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη που θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία στη διοργάνωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: