Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Την παίρνεις και την τρως!!

Το λάθος του Σπυρόπουλου, οι "μεταγραφές" του ΠΑΟΚ κι ο ...Θεσσαλονικιός διαιτητής στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό! Το σχόλιο του Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στο SportDog.
Tags:Ώρα μετά το τέλος του αγώνα στη Φλωρεντία και αφού το μυαλό κρύωσε μετά από δεκάδες σκέψεις, καταλήγουμε στο ότι:

Ο ΠΑΟΚ ήρθε εδώ χωρίς τρεις βασικότατους παίκτες του. Οι Ρατ, Κάτσε, Μακ είναι τρεις από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Οι πολλοί (εκτός ομάδας) το είχαν το ματς χαμένο, αφού βάσει της ανόητης λογικής, ο ΠΑΟΚ θα …"κάθονταν" να χάσει γιατί ακολουθεί ο …Παναθηναϊκός.

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα η Φιορεντίνα (που δεν έχει βασικούς και αναπληρωματικούς για όποιους μπερδεύονται) μπορεί να κάνει και 3-0, γιατί ο ΠΑΟΚ, για 30 λεπτά, παραπατάει! (Άντε 3-1 με τη φάση του Περέιρα).

Στο τέλος το ματς λήγει 1-1 αφού ο ΠΑΟΚ που ισορρόπησε και τους εγκλώβισε με το 3-5-2 του Αναστασιάδη (και αφού νωρίτερα έχει κάνει άλλες δύο αποτυχημένες αλλαγές σχηματισμού) αφού ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε και έχασε τη νίκη από: Ένα λάθος του Σπυρόπουλου που ...αντί να "φάει" την μπάλα στο 88ο την έδωσε στον Μπαμπακάρ, από ένα τοίχος στημένο πολύ …πειθαρχημένα για 90ο λεπτό και από μία άριστη εκτέλεση του αρχηγού των αντιπάλων.

Μετά από αυτό το 1-1, ο ΠΑΟΚ θέλει δύο νίκες (στο Μινσκ και στην Τούμπα με την Γκινγκάμπ) για να περάσει. Κάπως έτσι θα ήταν τα πράγματα κι αν κέρδιζε απόψε. (Εκτός και οι Γάλλοι κερδίσουν τους Ιταλούς, μια και τότε μπλέκει η κατάσταση και μάλλον θα πάμε και στα γκολ). Το πολύ-πολύ να ήθελε δύο αποτελέσματα με τους Γάλλους την τελευταία αγωνιστική. Μήπως είναι καλύτερα να πάει μόνο για νίκη και να μη δημιουργούνται δεύτερες σκέψεις;

Τέλος πάντων, μετά από όλα τα παραπάνω ο ΠΑΟΚ κάποιο όφελος έβγαλε ΚΑΙ από αυτή τη μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά. Πήρε πόντο, πήρε ψυχολογία, κερδίζει σε γόητρο και σε ηθικό και πάνω απ΄ όλα κέρδισε παίκτες έτσι ώστε να αποδειχθεί αυτό που πιστεύουμε ότι αυτή η ομάδα ΚΑΚΩΣ στηρίζεται μέχρι τώρα σε 12 παίκτες. Υπάρχει ο Μαντούρο! Εδώ είναι και ο Μάρτενς, που στα άκρα αυτή την περίοδο μπορεί να προσφέρει κάτι παραπάνω από τον μόνιμα ντεφορμέ Σαλπιγγίδη. Κίτσιου: Παρών. Γκολάσα: Μια χαρά. Και ο Σπυρόπουλος, παρά το λάθος στο τέλος, σαφώς και στέκεται, έστω κι αν δεν μπορεί να γίνει Ρατ.

Μπροστά τώρα υπάρχει το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός. Την περασμένη εβδομάδα σφύριξε Πειραιώτης το Αστέρας-Ολυμπιακός! Τώρα έχουμε Αθηναίο στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός. Η κακιά, η προβληματική, η γκρινιάρα και η μίζερη Θεσσαλονίκη φυσικά και δεν πρέπει να μιλάει. Αυτά τα παραπάνω είναι φυσιολογικά. Πείτε μου εσείς: Αν σε ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός ή ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός οριστεί από την ΚΕΔ (εδώ γελάμε και κλαίμε μαζί…) Θεσσαλονικιός διαιτητής θα το πάνε οι άλλοι το θέμα στη Βουλή, στην UEFA και στο CAS ταυτόχρονα; Τώρα αν μιλήσει κανείς θα είναι κομπλεξικός…

Αλλά στην Τούμπα δύσκολα θα βρεθεί κάποιος (εκτός Μάνταλου, έστω και αν απέτυχε να πάρει αποτέλεσμα δύο φορές) να κάνει βρώμικη δουλειά… Για να δούμε μπορεί; Λογικά όχι, γιατί μετά το ρεζιλίκι Σπάθα, όλοι είναι δύο φορές προσεκτικοί! 
*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: