Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Γονάτισε…!!

Ούτε αυτή τη φορά στάθηκε όρθιος απέναντι στην Γκλάντμπαχ ο Απόλλων Λεμεσού. Οι Γερμανοί καθάρισαν 2-0 την ομάδα Ιοάν Αντόνε και εκμεταλλευόμενοι το 3-2 της Ζυρίχης επί της Βιγιαρεάλ, πέρασαν πρώτοι.

Γονάτισε…
Ακόμα περισσότερο χλώμιασαν τα (όποια) όνειρα του Απόλλωνα Λεμεσού για συνέχεια στο Europa League.

Οι Κύπριοι στάθηκαν αξιοπρεπώς απέναντι στην Γκλάντμπαχ, ωστόσο υπέκυψαν και πάλι στην ανωτερότητα των Γερμανών και ηττήθηκαν 2-0 στη Λευκωσία.

Παρά τις πολλές της αλλαγές, η ομάδα του Ιοάν Αντόνε παρουσιάστηκε ανταγωνιστική σε μια ομάδα που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Bundesliga.

Δεν κατάφερε όμως ν’ αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που έφτιαξε (κυρίως με Γκίε και Μεριέμ) και όταν η κοντινή προβολή του Ράφαελ τον άφησε πίσω στο 55’, απογοητεύτηκε. Έτσι, ήρθε στις καθυστερήσεις ένα δεύτερο γκολ από τον Χέρμαν για να σφραγίσει το σημαντικό διπλό των Γερμανών, που τους έφερε στην κορυφή του 1ου ομίλου.

Κι αυτό συνέβη εξαιτίας και της Ζυρίχης! Σ’ ένα… παλαβό παιχνίδι (όπου σημειώθηκαν πέντε γκολ σε διάστημα έντεκα λεπτών) οι Ελβετοί επιβλήθηκαν 3-2 της Βιγιαρεάλ και πέραν του ότι την γκρέμισαν από την κορυφή, αναζωογόνησαν τις δικές τους ελπίδες για πρόκριση.

Οι γηπεδούχοι έμειναν δυο φορές πίσω στο σκορ (με γκολ των Πίνα και Μορένο) ωστόσο ισάριθμες βρήκαν την απάντηση (με τους Εντουντί και Τζιμσίτι). Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο Τσικαουί έκλεισε άψογα το διαβολεμένο διάστημα λίγο πριν το ημίχρονο, βρίσκοντας όσο έπρεπε την μπάλα (σε εκτέλεση φάουλ) για το γκολ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.


Τα σημερινά αποτελέσματα

Ζυρίχη-Βιγιαρεάλ 3-2
(21’, 26’ Τζιμσίτι, 29’ Τσικαουί - Εντουντί - 20’ Πίνα, 24’ Μορένο)

Απόλλων Λεμεσού-Γκλάντμπαχ 0-2
(55’ Ράφαελ, 90’+5’ Χέρμαν)

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου

Γκλάντμπαχ 8 (9-2)
Βιγιαρεάλ 7 (11-5)
Ζυρίχη 4 (7-9)
Απόλλων Λεμεσού 3 (3-13)

Η επόμενη αγωνιστική (27/11)

Βιγιαρεάλ-Γκλάντμπαχ (22:05)
Ζυρίχη-Απόλλων (22:05) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: