Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Ο Κουράνι του έδωσε ελπίδα...!!

Χάρη στο γκολ του Κέβιν Κουράνι, η Ντιναμό Μόσχας νίκησε 1-0 την Εστορίλ στη ρωσική πρωτεύουσα, έκανε το «4 στα 4» στον πέμπτο όμιλο του Europa League και έδωσε ελπίδες πρόκρισης στον Παναθηναϊκό.

Ο Κουράνι του έδωσε ελπίδα...
Η Ντιναμό Μόσχας νίκησε 1-0 στη ρωσική πρωτεύουσα, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League και με το «4 στα 4» και προκρίθηκε στους «32» , δίνοντας την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να ελπίζει για την πρόκριση, εφόσον επικρατήσει αργότερα της Αϊντχόφεν στη Λεωφόρο.

Οι νικητές έχασαν πολλές ευκαιρίες και «λυτρώθηκαν» με το γκολ του Κουράνι στο 77’, με τον Γερμανό να έχει μπει ως αλλαγή στο 74’.

Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι στην αρχή της αναμέτρησης και έχαναν συνεχώς ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Κίεζεκ, ο οποίος από την αρχή φάνηκε πως θα εξελισσόταν σε πιθανό ήρωα της αναμέτρησης. Μετά το 20λεπτο, οι Πορτογάλοι άρχισαν να βγαίνουν δειλά δειλά στην επίθεση κι δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες στην εστία του Γκαμπούλοφ και θα μπορούσαν να προηγηθούν, χωρίς να τα καταφέρουν.

Στην επανάληψη και μέχρι το 60’, οι παίκτες του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ έχαναν σωρηδόν τις ευκαιρίες και φαινόταν θέμα χρόνου να ανοίξουν το σκορ. Το ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε μέχρι τις αλλαγές του Ζιρκόφ και του Κουράνι. Ο Γερμανός επιθετικός μπήκε στο 74’ και στο 77’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν δέχτηκε την μπάλα μετά τον έξοχο συνδυασμό Βαλμπουενά και Βάινκερ, δικαιώνοντας τις προσπάθειες των συμπαικτών τους. Τελικά, οι υπόλοιπες ευκαιρίες της Ντιναμό δεν άλλαξαν το τελικό αποτέλεσμα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: