Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Πρόκριση για Σάλτσμπουργκ με πεντάρα στο Ζάγκρεμπ!

Η Σάλτσμπουργκ που επικράτησε 3-1 μέσα στην έδρα της Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ εξασφάλισε την πρόκριση. Κοντά στους "32" από τον 4ο όμιλο και η Σέλτικ παρά το εκτός έδρας 1-1 με την Άστρα.

Πρόκριση για Σάλτσμπουργκ με πεντάρα στο Ζάγκρεμπ
Παρούσα στη φάση των "32" του Europa League, θα είναι Σάλτσμπουργκ, ενώ κοντά στην πρόκριση βρίσκεται και η Σέλτικ. Η αυστριακή ομάδα επικράτησε της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 4-1 στο "Μαξιμίρ" με τον Σοριάνο να σημειώνει δύο γκολ, ενώ οι "Καθολικοί" με το 1-1 στη Ρουμανία, βρίσκονται 5 πόντους μπροστά από τη Ντιναμό και δύσκολα θα χάσουν κι αυτοί την πρόκριση.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 10
ΣΕΛΤΙΚ 8
ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ 3
ΑΣΤΡΑ 1

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

ΑΣΤΡΑ ΓΚΙΟΥΡΓΚΙΟΥ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ
ΣΕΛΤΙΚ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

ΑΣΤΡΑ ΓΚΙΟΥΡΓΚΙΟΥ – ΣΕΛΤΙΚ 1-1
(79' Γουίλιαμ - 32’ Γιόχανσεν)

Η Σέλτικ, τρία λεπτά μετά από μια υπέροχη επέμβαση του Γκόρντον σε σουτ του Σεϊντού Γιαχάγια, κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, καθώς μετά από μια πρόσκρουση στο τείχος, σε φάουλ του Μιουλγκριου, ο Γιόχανσεν έπιασε ένα ντεμί-βολέ και έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία της Άστρα για το 0-1. Στο 79ο λεπτό όμως, ο Γουίλιαμ κατάφερε να νικήσει τον Γκόρντον με ένα εξαιρετικό σουτ και να μην επιτρέψει στους Σκωτσέζους να πανηγυρίσουν από σήμερα την πρόκριση. Στις καθυστερήσεις, αποβλήθηκε ο Λάμπαν για σκληρό φάουλ στον Μιούλγκριου.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 1-5
(60’ Ενρίκεζ- 40’, 64’, 85 Σοριάνο, 59’ Καμπλ, 72’ Μπρούνο)

Μετά από ωραία μπαλιά του Κεϊτά, ο πρώτος σκόρερ της περσινής διοργάνωσης, Τζόναθαν Σοριάνο κατόρθωσε ν’ ανοίξει το σκορ προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο 59’ ο Κάμπλ με ένα σουτ που παρά την προσπάθεια του Ιμπάνιες κατάληξε στα δίχτυα. Το σκορ ήρθε να μειώσει ο Ενρίκεζ με προσωπικό γκολ, αφού πέρασε δύο αμυντικούς έκανε το 1-2 στο 60ο λεπτό. Ωστόσο ο Τζόναθαν Σοριάνο, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, στο 64’ με ένα πλασέ από τη γραμμή της περιοχής, έκανε το 1-3. Ο Ίλσανκερ έβγαλε την ασίστ στον Μπρούνο για το 1-4, ενώ ο Σοριάνο έκανε το χατ-τρικ για το 1-5 από την κορυφή της περιοχής. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: