Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

«Φεσώνει» τον Αστέρα!!

Στο κυνήγι όχι μόνο της πρόκρισης, αλλά και της πρώτης θέσης του 3ου ομίλου του Europa League παρέμεινε η Μπεσίκτας, που επικράτησε 2-1 της Παρτιζάν και καπέλωσε τις ελπίδες του Αστέρα Τρίπολης.

«Φεσώνει» τον Αστέρα!
Σημαντικό βήμα για την πρόκρισή της από τον 3ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ έκανε η Μπεσίκτας.

Η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς αν και δυσκολεύτηκε, έκαμψε την αντίσταση της Παρτιζάν με 2-1 και ισοβαθμώντας με την Τότεναμ στην κορυφή, μείωσε τις ελπίδες του Αστέρα Τρίπολης για πρόκριση.

Τα πρώτα 45 λεπτά κύλησαν με την Μπεσίκτας να έχει μεν την κατοχή της μπάλας, αλλά να μην απειλεί την εστία της Παρτιζάν. Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Το σκηνικό άλλαξε στο 2ο ημίχρονο, όταν ο Στάνκοβιτς στο 57’, με άτσαλο μαρκάρισμα εντός περιοχής στον Τόρε, υπέπεσε σε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντεμπά Μπα που ευστόχησε, κάνοντας το 1-0.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Τόρε έφυγε στην αντεπίθεση, μπήκε στην περιοχή, πάσαρε στον Μπα και αυτός δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ να γράψει το 2-0. Το μόνο που κατάφερε η Παρτιζάν ήταν να μειώσει σε 2-1, το οποίο έμελε να είναι και το τελικό σκορ, με δυνατό σουτ του Μάρκοβιτς εκτός περιοχής στο 78’.


Τα σημερινά αποτελέσματα

Αστέρας Τρίπολης – Τότεναμ 1-2
(90' Μπαράλες - 36' Τάουνσεντ, 42' Κέιν)
Μπεσίκτας – Παρτιζάν 2-1
(57', 62' Μπα - 78' Μάρκοβιτς)

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου

Τότεναμ 8 (8-3)
Μπεσίκτας 8 (8-3)
Αστέρας Τρίπολης 4 (5-8)
Παρτιζάν 1 (1-8)

Η επόμενη αγωνιστική (27/11)

Αστέρας Τρίπολης – Μπεσίκτας
Τότεναμ - Παρτιζάν
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: