Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

«Ο Σπανούλης πιο ακριβός από όλους μας»

Στον Ολυμπιακό έδωσε δίχως πολλή σκέψη τον τίτλο του φαβορί για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα ο προπονητής της ομάδας, Ντέγιαν Ράντονιτς. «Κλειδί» ο Σπανούλης», είπε ο Μπράνκο Λάζιτς.

«Ο Σπανούλης πιο ακριβός από όλους μας»
Η εμπειρία, η ποιότητα και το… κόστος του Ολυμπιακού δείχνουν πως είναι το μεγάλο φαβορί στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, όπως επισήμανε σε δηλώσεις του ο προπονητής της σερβικής ομάδας, Ντέγιαν Ράντονιτς, εν όψει του αγώνα στο Βελιγράδι.

«Ο Σπανούλης είναι πιο ακριβός από όλη την ομάδα μας. Είναι σε φανταστική φόρμα, είναι από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη την τελευταία δεκαετία και δεν πρέπει να ξεχνάμε και άλλους παίκτες, όπως τον Ντάρντεν που επιστρέφει από τραυματισμό. Σε κάθε περίπτωση, το παιχνίδι αυτό θα είναι για μας ένα καλό τεστ απέναντι σε μια ομάδα του υψηλότερου επιπέδου», τόνισε.

«Θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι λόγω των φιλικών σχέσεων των οπαδών των δύο ομάδων. Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει δύο φορές την Ευρωλίγκα την τελευταία τριετία και παρότι έχει πολλά προβλήματα τραυματισμών, έχει το πλεονέκτημα της μεγάλης εμπειρίας. Δεν χρειάζεται να πούμε ποιος είναι το φαβορί, αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι να κάνουμε την προσπάθειά μας και να διεκδικήσουμε τη νίκη, όπως κάναμε απέναντι στη Γαλατάσαραϊ και τη Βαλένθια», πρόσθεσε.

«Δεν μπορούμε να μιλάμε για πρώτη θέση εφόσον νικήσουμε, γιατί έχουμε ακόμη πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Μια νίκη, πάντως, θα μας δώσει αυτοπεποίθηση. Είναι πολύ νωρίς ακόμη να μιλάμε για πρόκριση ή κατάταξη, γιατί ακόμη και η Νεπτούνας έδειξε πως είναι πολύ υπολογίσιμη», κατέληξε.

Ο Μπράνκο Λάζιτς, που εκπροσώπησε τους παίκτες του Ερυθρού Αστέρα, είπε: «Είμαστε χαρούμενοι που τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν από την πρώτη μέρα. Ξέρουμε ποιον αντιμετωπίζουμε και πιστεύω πως όλοι θα απολαύσουν αυτό το παιχνίδι. Το κλειδί για τη νίκη είναι να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τον Σπανούλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: