Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Γκολάρα από 40 μέτρα για … αρχή!! (video)

Ήταν το παρθενικό του γκολ με την ομάδα του και περίμενε για αυτό 27 ματς αλλά του έδωσε να …καταλάβει (της μπάλας και του αντίπαλου τερματοφύλακα) ο Χοσέ Λουίς Αντρίλα.
Ήταν το παρθενικό του γκολ με την ομάδα του και περίμενε για αυτό 27 ματς αλλά του έδωσε να …καταλάβει (της μπάλας και του αντίπαλου τερματοφύλακα) ο  Χοσέ Λουίς Αντρίλα.
Ο αμυντικός μέσος της Ολμέδο περίμενε πως και πως  να βρει δίκτυα με τη φανέλα της εν λόγω ομάδας αλλά μέχρι τα ξημερώματα σήμερα όταν επιτέλους βρήκε τον τρόπο, και τον τρόπο να πανηγυρίσει για πρώτη φορά ένα δικό του γκολ .
Ήταν το 16ο λεπτό της αναμέτρησης εκτός έδρας με την Ντεπορτίβο Κουένσα για το πρωτάθλημα Κλαουσούρα στο Εκουαδόρ όταν ο  Αντρίλα πήρε τη μπάλα πολλά μέτρα έξω από την περιοχή της γηπεδούχου , έκρινε σκόπιμο να δοκιμάσει την τύχη του από εκεί και δικαιώθηκε περίτρανα με την οβίδα που εκτόξευσε για το 0-1.
Μπορεί η Ντεπορτίβο να γέλασε τελευταία καθώς νίκησε τελικά 3-1 (βοηθούμενη και από τις δύο κόκκινες που δέχθηκαν οι φιλοξενούμενοι , τη μία μάλιστα πριν συμπληρωθεί το πρώτο μέρος όταν ήδη είχαν όμως δεχθεί τα δύο πρώτα γκολ) αλλά ο χαφ της Ολμέδο είχε λόγο να αισθάνεται (και) ωραία μετά το παιχνίδι.





*Πηγή: onsports.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: