Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Τζιώρας: «Ενωμένοι καταφέραμε το αδύνατο»

Την συσπείρωση που πρέπει να υπάρχει στη Νίκη Βόλου, για να πετύχει τους φετινούς της στόχους, αλλά και τις φιλοδοξίες του σχολίασε ο Χρήστος Τζιώρας, απαντώντας σε ερωτήσεις φιλάθλων.

Τζιώρας: «Ενωμένοι καταφέραμε το αδύνατο»
Για τους στόχους της Νίκης Βόλου, το δέσιμο που έχει με την ομάδα, αλλά και το σημαντικότερο γκολ της καριέρας του μίλησε ο Χρήστος Τζιώρας, απαντώντας σε ερωτήσεις φιλάθλων στην επίσημη σελίδα της Σούπερ Λίγκας.

Ο 26χρονος επιθετικός αναφέρθηκε στον τρόπο που θα καταφέρει η ομάδα του Βόλου να παραμείνει στην κατηγορία, υπογραμμίζοντας πως η συσπείρωση ανάμεσα σε όλα τα μέλη της θα έχουν μεγάλο ρόλο σ’ αυτό.

Αναλυτικά, όσα απάντησε ο Χρήστος Τζιώρας:

Τι σημαίνει για σένα η Νίκη Βόλου;
«Η Νίκη για μένα είναι ένας μεγάλος και ιστορικός σύλλογος. Είναι μια ομάδα που δεν δουλεύω απλώς σε αυτήν, αλλά έχω δεθεί μαζί της. Μέσα από τη Νίκη Βόλου έχω ανδρωθεί ποδοσφαιρικά. Έχουμε πετύχει μια ιστορική άνοδο που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό μας. Η Νίκη έχει μεγάλη ιστορία και αξίζει να βρίσκεται στη Super League».

Ποιο θεωρείς είναι το πιο όμορφο αλλά και το πιο σημαντικό γκολ που έχεις πετύχει με τη φανέλα της Νίκης Βόλου;
«Το πιο σημαντικό γκολ είναι αυτό που πέτυχα πέρυσι, τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ στο ΕΑΚ, κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Ήταν ένα γκολ το οποίο ουσιαστικά έβαλε πάλι την ομάδα σε τροχιά ανόδου από εκεί που όλοι μας θεωρούσαν εκτός στόχων. Η σπουδαιότητα εκείνου του γκολ το κάνει ταυτόχρονα και το πιο όμορφο για μένα».

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους της Νίκης;
«Στους φιλάθλους της Νίκης έχω να στείλω το εξής μήνυμα. Όλοι μαζί ενωμένοι καταφέραμε το αδύνατο πέρυσι. Το ίδιο πρέπει να γίνει και φέτος. Η Νίκη λόγω μη χορήγησης άδειας δεν μπόρεσε να σχεδιάσει όπως ήθελε την πρώτη της παρουσία μετά από 48 χρόνια στην πρώτη κατηγορία. Αυτό δεν θα πρέπει να τους πτοεί. Το αντίθετο θα έλεγα. Θα πρέπει να πιστέψουν στην ομάδα. Όπως ήταν πάντα κοντά μας, έτσι τους θέλουμε και φέτος. Να κάνουμε για ακόμη μια φορά όλοι μαζί (πρόεδρος, παίκτες και κόσμος) την υπέρβαση».

Πιστεύεις ότι έστω και δύσκολα, θα καταφέρει η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία;
«Πιστεύω πως μέρα με την ημέρα, αγώνα με τον αγώνα η ομάδα θα βρίσκει το δρόμο της και θα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία».

Θεωρείς ότι κάθε αγώνας από εδώ και πέρα θα είναι «τελικός» για εσάς;
«Όπως σας ανέφερα παραπάνω λόγω μη χορήγησης άδειας είχαμε περιορισμό στις μεταγραφές. Αυτό το γνωρίζαμε εξαρχής. Ξέραμε πως φέτος ο δρόμος θα ήταν δύσκολος. Όλα τα παιχνίδια για μας είναι τελικοί και πρέπει σε κάθε αγώνα να παλεύουμε για το θετικό αποτέλεσμα».

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι; Θα ήθελες να αγωνιστείς κάποια στιγμή στο εξωτερικό;
«Στόχος του κάθε παίκτη είναι να εξελίσσεται ποδοσφαιρικά. Αυτή τη στιγμή προτεραιότητά μου είναι να πετύχω το στόχο της παραμονής με τη Νίκη Βόλου. Από εκεί και πέρα σίγουρα θα ήθελα να αγωνιστώ κάποια στιγμή στο εξωτερικό, σε προηγμένα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα».

Τι θεωρείς ότι πρέπει να αλλάξει για να αρχίσετε να παίρνετε θετικά αποτελέσματα;
«Η ομάδα ήδη μετά την έλευση του κ. Τζαναβάρα έχει δείξει μεγάλα σημάδια βελτίωσης. Δουλεύουμε καθημερινά πολύ σκληρά και μεθοδικά. Η αμυντική μας λειτουργία έχει βελτιωθεί αισθητά. Πρέπει να δουλέψουμε λίγο περισσότερο στο μεσοεπιθετικό κομμάτι ώστε να σκοράρουμε περισσότερο».

Το γεγονός ότι έχετε πετύχει μόλις τρία γκολ σε οκτώ αγώνες θεωρείς ότι είναι ο κύριος λόγος που βρίσκεστε σε αυτή τη θέση;
«Σίγουρα είναι ένας σημαντικός παράγοντας, γιατί χωρίς γκολ δεν μπορείς να έχεις νίκες. Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας, πιστεύω πως θα υπάρξει βελτίωση και σε αυτό το κομμάτι».

Πως περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου;
«Δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο καθώς οι προπονήσεις είναι σκληρές και καθημερινές . Ωστόσο με ευχαριστούν πολύ οι βόλτες με τους φίλους μου στην παραλία καθώς ο Βόλος είναι μια πανέμορφη πόλη. Επίσης αρκετά συχνά πηγαίνω σινεμά».

Αν δεν είχες ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο ποιο επάγγελμα θα ήθελες να ακολουθήσεις και γιατί;
«Πάντα μου άρεσε ο αθλητισμός, και είχα την τύχη να ασχοληθώ από μικρός με το ποδόσφαιρο. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ακολουθήσω κάποιο άλλο επάγγελμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: