Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

«Να διαφυλάξουμε το δικαίωμα των φιλάθλων μας»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ Ηρακλής, Θεόδωρος Παπαδόπουλος:
Μίλησε για την επιστολή διαμαρτυρίας της ΠΑΕ Ηρακλής στον OTE TV για τις μέρες και τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων του συλλόγου.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4:
Για το ότι δημιουργεί πρόβλημα το ότι παίζει ο Ηρακλής τις Παρασκευές τόνισε:
«Μας δημιουργεί αρκετά μεγάλο πρόβλημα και στις εντός, αλλά και στις εκτός έδρας αναμετρήσεις μας. Ας πιάσουμε τις εντός που είναι κυρίως για τους φιλάθλους της ομάδας μας. Φέτος όπως βλέπουμε όλοι ο κόσμος της ομάδας βοηθάει παντού και είναι προβληματικό γενικότερα το θέμα Παρασκευή για εμάς και αποφασίστηκε χθες και με την επιθυμία του Παπαθανασάκη να υπάρξει μία επιστολή διαμαρτυρίας στον OTE TV και στην διοργανώτρια αρχή, γιατί είναι ένα θέμα που αγγίζει και τους δύο, σχετικά για τις ώρες και τις μέρες μεταδόσεων του Ηρακλή. Θέλουμε η ομάδα να παίζει και σε μέρες που ο φίλαθλος μπορεί να έρθει στο γήπεδο να δει την ομάδα του και να την ενισχύσει. Καταλαβαίνουμε τα ζητήματα με τις μεταδόσεις που προκύπτουν και βλέπουμε ότι ο OTE TV προσπαθεί για τους δικούς του λόγος να καλύψει το πρόγραμμά, όπως νομίζει. Από την άλλη και εμείς πρέπει να διαφυλάξουμε το δικαίωμα των φιλάθλων της ομάδας γιατί κάποιοι απ’ αυτούς έχουν αγοράσει διαρκείας, η ημέρα είναι εργάσιμη και οι ώρες είναι απαγορευτικές για τον πολύ κόσμο και θέλουμε να υπάρχει ότι ισχύει και για τις υπόλοιπες ομάδες».
Για το αν ρώτησαν για ποιο λόγο βάζουν τα παιχνίδια του Ηρακλή Παρασκευή προσέθεσε:
«Ο OTE TV θέλει να έχει τα παιχνίδια της Φούτμπολ Λιγκ κυρίως Παρασκευή και Δευτέρα και αυτό είναι γεγονός γιατί μέσα στο Σαββατοκύριακο έχει και τα Ευρωπαϊκά, αλλά και η Σούπερ Λιγκ. Αυτό για μας είναι προβληματικό γιατί μας ανατρέπει τον δικό μας σχεδιασμό και ότι έχει να κάνει με την προσέλευση του κόσμου που είναι απώλεια. Πρέπει όμως να βρεθεί η χρυσή τομή. Ο Ηρακλής τα προηγούμενα χρόνια ήταν η ομάδα με τις περισσότερες μεταδόσεις και συνέβαλε στη διεύρυνση των συνδρομητών του OTE TV. Θέλουμε να είμαστε σε πιο εμπορικές ώρες και γι’ αυτό μπαίνουμε σε συνεννόηση με τον OTE TV για να βρεθεί η λύση».
Τέλος για το πότε θα έρθει ο κ. Παπαθανασάκης κατέληξε:
«Στα τέλη του μήνα θα είναι εδώ ο κ. Παπαθανασάκης και θα μείνει για πολύ καιρό».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: