Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Παραλίγο διπλό, στο χαλαρό!!

Στο έτσι, όχι στο αλλοιώς, και χωρίς άγχος τα πράγματα βελτιώθηκαν για τον ΠΑΟΚ. Οχι θεαματικά, αλλά βελτιώθηκαν. Κατ` αρχήν δεν αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Δεν έχασε από την πρώτη ομάδα του ομίλου σε ένα ματς που κύλησε στα μουλωχτά. Εκατσε καλύτερα η ιστορία στην ομάδα του Αναστασιάδη, στο χαλαρό. Θυμάμαι εκείνο το ματσάκι με το γαλλικό μπιστρώ που σκόρπισε την ομάδα και με πιάνει τρέμουλο. Ολοι μίλαγαν για το διπλό και η ΠΑΟΚάρα δεν ακούμπησε μπάλα. Στη Φλωρεντία πήγαν όλοι εκδρομή με τη σκέψη στον Παναθηναϊκό, δηλαδή στη διαφορά από τον Ολυμπιακό. Χωρίς πίεση, εν ολίγοις, και παραλίγο να κλέψουν το διπλό.
Τώρα αρχίζω και φοβάμαι πάλι την υπόθεση πρόκριση. Ο ΠΑΟΚ θέλει διπλό στο Μινσκ και νίκη με 2-0 επί των Γάλλων στην περίπτωση που οι φρανσουάδες κερδίσουν πριν τους Βιόλα. Θυμίζω την 6άρα στο Μινσκ και την ήττα στο Ζίμπρου. Το «Χ» στη Φλωρεντία και το ξεβράκωμα στην Γκινγκάμπ. Αλλοπρόσαλλη κατάσταση. Αντε μετά ο Αγγελος να μην επικαλεστεί την Παναγιά.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ απόφαση του Χιου Ντάλας, γράφει ο apodytiriakias.gr

Τελικά, αυτή η ιστορία με τον αρχιδιαιτητή Χιου – χου, ρε! – Ντάλας έχει εξελιχθεί σε ανέκδοτο. Δεν έχει ξαναγίνει. Το να παρακολουθείς από άλλη χώρα δι’ αλληλογραφίας τα μαθήματα σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού, συμβαίνει. Το να παριστάνεις τον αρχιδιαιτητή σε πρωτάθλημα ξένης χώρας από το καφενείο της γειτονιάς σου, αυτό είναι καλαμπούρι.
Έγινε το έργο το περασμένο Σάββατο στην Τρίπολη με τον Σπάθα στο Αστέρας – Ολυμπιακός και ο Χιού – χου, χου! – Ντάλλας μίλησε! Χεστήκανε όλοι μόλις το μάθανε, αυτό που είπε ο Σκωτσέζος. Έρχομαι στις 14 Νοεμβρίου!
Όχι, ρε! Ναι, ρε! Θα ‘ρθει από την Σκωτία; Ναι, ρε! Σίγουρα; Το είπε, ρε! Με αεροπλάνο που το πληρώνουμε, όχι με τραίνο, ούτε Ι.Χ., να περάσει μια βόλτα και από το Λονδίνο, να δηλώσει στην Αμάλ Αλαμουντίν τη συμπαράστασή του για την επιστροφή των μαρμάρων που είχε αρπάξει ο συμπατριώτης του Σκωτσέζος λόρδος Ελγιν.
Όλα καλά, λοιπόν. Θα ‘ρθει Παρασκευή ο Χιού – χι, χι, χι! – Ντάλας και μέχρι τη Δευτέρα που θα επιστρέψει στην Σκωτία, σε τρεις ημέρες θα τα κανονίσει όλα.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: