Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

«Δεν στηρίζεται το επαρχιακό ποδόσφαιρο»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Γαλανού, ο Περικλής Τράιος και μίλησε για τις προσπάθειες που γίνονται στον Άρη για να βρεθεί γήπεδο για την αναμέτρηση με τον Άρη Ακροποτάμου.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ομάδα και αυτή είναι έτοιμη να παίξει κάθε μέρα οπουδήποτε. Το ζήτημα βέβαια είναι ηθικό. Έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα του νομού Καβάλας που αντιμετωπίζεται με αυτό τον τρόπο. Αυτός ο εμπαιγμός χαλάει την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν ξέρουμε ακόμα που θα παίξουμε και σε ποιο ξενοδοχείο θα μείνει. Κοροϊδεύουν τον Άρη. Εμείς θέλουμε να γίνει το παιχνίδι και ο κ. Κάμπος με τους παίκτες θέλει να αγωνιστεί. Παίζουμε με τον Άρη Ακροποτάμου που ζήτησε ένα μεγαλύτερο γήπεδο για παραπάνω κόσμο. Δεν στηρίζεται το επαρχιακό ποδόσφαιρο. Εμπαίζουν έναν επαρχιακό σύλλογο και είναι κρίμα να γίνονται τέτοια πράγματα».
Για το ενδεχόμενο να γίνει το παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών:
Δεν μπορεί να δεχτεί ο Άρης κάτι τέτοιο. Το ποδόσφαιρο είναι μια γιορτή όπου συμμετέχει και ο κόσμος. Είναι ντροπή να μην υπάρχει διαθέσιμο γήπεδο. Θα στερήσουν πάλι από την επαρχιακή ομάδα; Θα είναι κρίμα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: