Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Κοκού: «Κρατήσαμε την πίστη»

Με πίστη και υπομονή ανέτρεψε η Αϊντχόφεν το εις βάρος της αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Φιλίπ Κοκού. «Ήταν κομμάτι του χαρακτήρα μας» τόνισε ο τεχνικός για την νίκη των Ολλανδών

Κοκού: «Κρατήσαμε την πίστη»
Η υπομονή που είχε στο παιχνίδι της η Αϊντχόφεν έφερε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τον Φιλίπ Κοκού.

Ο τεχνικός των Ολλανδών αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς στην προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα του, μίλησε για τις… φωνές στο ημίχρονο και ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό για την φιλοξενία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φιλίπ Κοκού στη συνέντευξη Τύπου:

Για το τι έκρινε την αναμέτρηση: «Ήταν ένα κομμάτι του χαρακτήρα μας. Βρεθήκαμε δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά αντιδράσαμε πάρα πολύ καλά. Συνεχίζαμε να παίζουμε το δικό μας παιχνίδι και κρατήσαμε την πίστη και την υπομονή και γι’ αυτό καταφέραμε να νικήσουμε».

Για το αν πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τακτικά ή από άποψη σωματικών δυνάμεων: «Η τακτική είναι πάντα μία σημαντική λεπτομέρεια. Σωματικά είμαστε πολύ δυνατή και καλή ομάδα».

Για το τι είναι πιο δύσκολο, να είσαι προπονητής ή ποδοσφαιριστής: «Πάντα είναι ευκολότερο να είσαι παίκτης διότι μπορείς να επηρεάσεις και τον αγώνα. Σαν προπονητής είναι πιο δύσκολο. Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι το πιο ωραίο πράγμα που υπάρχει».

Για το αν στο ημίχρονο τα έβαλε με τους παίκτες: «Μείναμε δύο φορές πίσω κι έπρεπε να ξυπνήσουν λίγο οι παίκτες και να πάρουν μπρος στο δεύτερο ημίχρονο. Τους είπα ότι παίζαμε καλό ποδόσφαιρο, αλά το αποτέλεσμα στο ημίχρονο ήταν απογοητευτικό και τα άκουσαν. Παρ’ όλο που μείναμε δύο φορές πίσω στο σκορ, είχαμε υπομονή. Είδαμε το αποτέλεσμα και τελικά μπορέσαμε να κερδίσουμε».

Για τον παίκτη του που πήρε κίτρινη κάρτα: «Δεν ήταν απαραίτητο να την πάρει και θα του πω ότι δεν χρειαζόταν».

Για τη διάταξη στη μεσαία γραμμή: «Ήταν πάρα πολύ καλή. Στην αρχή ψαχνόμασταν λίγο, αλλά μετά βγήκε στο γήπεδο το αποτέλεσμα που θέλαμε και παίζαμε καλά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Παναθηναϊκό για τη φιλοξενία. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια της σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: