Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Τσουκαλάς: «Εχει τα φόντα να μείνει στην κορυφή ο ΠΑΟΚ» (audio)

O μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα και πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ Σταύρος Τσουκαλάς μίλησε για την πορεία των Ηπειρωτών, το πρωτάθλημα και την προσπάθεια του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα. 

Αρχικά αναφέρθηκε στον ΠΑΣ: 

«Εχουμε βελτιωθεί στο αμυντικό κομμάτι, πετύχαμε τη βελτίωση και την επίθεση και φαίνεται πως γίνεται καλή δουλειά. Θέλουμε ο κόσμος να έχει απαιτήσεις, φέτος είμαστε σε καλή κλατάσταση και κάτι μπορεί να γίνει, όπως είχε γίνει πριν δύο χρόνια. Εχουν έρθει πολλοί προπονητές τα τελευταία χρόνια, από όλους έγινε καλή δουλειά. Και από τον κ Τσιώλη έγινε καλή δουλειά, αλλά και με τους άλλους προπονητές η δουλειά είναι ίδια. Ο καθένας προσθέτει το δικό του στοιχείο. Ο πρόεδρος έχει κρατήσει έναν κορμό τα τελευταία χρόνια, γίνονται προσθήκες, γίνονται και επιλογές από τις ακαδημίες. Μόνο με τη σταθερότητα προχωρούν οι ομάδες».

Για το γεγονός ότι δεν έχει χάσει ούτε ένα παιχνίδι με τον ΠΑΣ, μετρώντας 86 συνεχόμενα παιχνίδια:

«Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαι υγιής και δόξα τω Θεώ γι αυτό. Δουλεύω πολύ σκληρά και προσπαθώ να είμαι εκεί σε κάθε παιχνίδι και να βοηθάω την ομάδα μου».

Για το πρωτάθλημα και το αν ο ΠΑΟΚ θα αντέξει στον πρωταθλητισμό:

«Δεν περίμενα τόσο ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Εκτός από τον ΠΑΟΚ που γίνεται καλή δουλειά από τον κ. Αγγελο, από τις υπόλοιπες ομάδες δεν περίμενα τόσο καλή πορεία. Σε κάθε παιχνίδι υπάρχει ενδιαφέρον και δίνει έξτρα κίνητρο. Θα φανεί αν θα αντέξει ο ΠΑΟΚ. Είναι μέσα και στους τρεις στόχους. Θα υπάρξει κούραση, αλλά αυτή είναι η δουλειά του ποδοσφαιριστή. Έχει όλα τα φόντα να μείνει στην κορυφή, αλλά χρειάζεται δουλειά και διάρκεια. Χρειάζεται μια ομάδα ισάξιους παίκτες για να αντέξει».

Για το Κύπελλο και το θέμα της πρόκρισης: 

«Δεν περιμέναμε να έχουμε το πάνω χέρι. Ο ΠΑΟΚ κρατάει την τύχη στα χέρια του και με νίκη μπορεί να περάσει».

Τέλος, για το ότι δεν έμεινε στην Τούμπα, αλλά και το μέλλον του τόνισε: 

«Στον ΠΑΟΚ έτυχε να μην μπορέσω να δώσω αυτά που είχα, στον ΠΑΣ τα κατάφερα, είμαι ικανοποιημένος εδώ, αλλά πάντοτε ψάχνομαι για το καλύτερο και την προοπτική να παίξω κάποια στιγμή στο εξωτερικό».


Ακούστε όλη τη συνέντευξη στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο 



*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: