Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Τα λένε και σήμερα Σαρρής – Ρανιέρι!!

Ο Γιώργος Σαρρής και ο Κλαούντιο Ρανιέρι συνομίλησαν τηλεφωνικά για την προετοιμασία της Εθνικής ενόψει του αγώνα με τα Νησιά Φερόε και πρόκειται να συναντηθούν και σήμερα.

Τα λένε και σήμερα Σαρρής – Ρανιέρι
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες όμως πρόκειται να τα πουν και πάλι σήμερα, αυτή τη φορά από κοντά, καθώς ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας επιστρέφει στη χώρα μετά από ταξίδι που είχε στο εξωτερικό.

Πρόκειται για μια περίτρανη απόδειξη ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών παραμένουν καλές σε αντίθεση με τα ρεπορτάζ που ήθελαν τους ανθρώπους της ΕΠΟ να έχουν δυσαρεστηθεί για τα όσα είπε ο Ρανιέρι σε συνέντευξή του.

Η Sportday αναφέρει ότι ο Γιώργος Σαρρής έχει συνομιλήσει με τον Ρανιέρι για πολλά ζητήματα που αφορούν την ομάδα και για προβλήματα τραυματισμών των διεθνών. Για το θέμα αυτό έχει μιλήσει ιδιωτικά με τους συνεργάτες του για τις πολλές αλλαγές στις κλήσεις των διεθνών.

Τι λέει; Λέει ότι με τόσα προβλήματα τραυματισμών που έχουν εμφανιστεί, ήταν αναμενόμενο να πάει ο προπονητής σε λύσεις μαζικών εκπλήξεων. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: