Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

«Προκλητική αντιμετώπιση προς τον ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο τοπικός αντιδήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, Δημήτρης Ζιγκερίδης και μίλησε για την συλλογή τροφίμων που έγινε έξω από το γήπεδο της Τούμπας αλλά και για τα χρέη του ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τη συλλογή τροφίμων:
«Πήγε πάρα πολύ καλά και υπήρχε συμμετοχή. Υπάρχει μια μεγάλη οικονομική ανέχεια στους συμπολίτες μας που αγγίζει μεγάλες μάζες. Πολλοί είναι άνεργοι και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στη πραγματικότητα. Εκτός από τη δική μας προσπάθεια, σπουδαία δουλειά γίνεται και από τη Μητρόπολη. Άνθρωποι που ήταν οικονομικά άνετοι έχουν χτυπηθεί από τη κρίση. Βλέπουμε ακόμα και ολόκληρες οικογένειες. Είναι τρομερό αυτό. Παρέχουμε υπηρεσίες και προσπαθούμε να τις επεκτείνουμε. Βέβαια, ο Δήμος δεν μπορεί να καλύψει τον ρόλο του κράτους. Ακόμα και στο Ρετζίκι που είναι περιοχή ανώτερου εισοδήματος, υπάρχουν άτομα που βρίσκομαι σε αδιέξοδο. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ, γέμισε το φορτηγό και τα πήγαμε ακόμα καλύτερα και από πέρυσι».
Για το θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ:     
«Θεωρούσαμε πως αν δεν προχωρούσε το θέμα θα ήταν απαράδεκτο. Πρώτη φορά σε ρυθμίσεις μπαίνει τέτοιο όριο. Δεν ξέρω αν είναι η μοίρα του ΠΑΟΚ αυτό. Για τον ΠΑΟΚ και για τις άλλες επιχειρήσεις που υπάρχουν επενδυτές που θέλουν να ρυθμίσουν τα χρέη του αλλά και να προσφέρουν θέσεις εργασία. Πρέπει να τους δοθεί μια ώθηση για να επενδύσουν και στη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Έτσι αναβαθμίζεται η πόλη. Αν ήταν Ολυμπιακός ούτε την Τρόικα θα υπολόγιζαν ούτε τίποτα. Ο κ. Σαββίδης όταν εκνευρίζεται έχει δίκιο. Δεν μπορεί το θέμα του ΠΑΟΚ να έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις. Είναι προκλητικό όλο αυτό».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: