Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Μαρκόπουλος: «Επιπέδου… Ευρωλίγκας»

Ανώτερη από την περυσινή σεζόν χαρακτήρισε την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ, Μπουντούσνοστ, ο Σούλης Μαρκόπουλος, τονίζοντας η απόδοση των παικτών της είναι επιπέδου… Ευρωλίγκας.

Μαρκόπουλος: «Επιπέδου… Ευρωλίγκας»
Δύσκολος αντίπαλος με έμπειρους παίκτες σε όλες τις γραμμές που μπορούν να παίξουν σε επίπεδο Ευρωλίγκας είναι η Μπουντούσνοστ, σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλο. Ο 65χρονος τεχνικός τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να προσέξει τα... ύψη την Τετάρτη (12/11, 19:00), όταν και θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες για την 5η αγωνιστική του Eurocup. Επιπλέον, σχολίασε ότι είναι δυνατή στο transition game και πως παίρνει πολλούς πόντους από fast break.

«Όπως όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολο παιχνίδι με μία δύσκολη ομάδα, που έχει πολύ έμπειρους παίκτες σε όλες τις γραμμές που παίζουν σε επίπεδο Ευρωλιγκας. Είναι πρώτη σε απόδοση πόντων από fast break και από transition game, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τρέξουμε και να παλέψουμε, να βάλουμε δυνατά τα κορμιά μας και να σταματήσουμε τα ύψη του αντιπάλου. Είναι πιο δυνατή από πέρυσι, πιο ομάδα και πιο γεμάτη στις γραμμές», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για:

-την κούραση: «Θα φανεί η επιβάρυνση αλλά και ο αντίπαλος τις ίδιες καταστάσεις έχει».

-την άμυνα: «Άλλες φορές είμαστε ευχαριστημένοι και άλλες όχι. Οι επιθέσεις εξαρτώνται και από τον αντίπαλο. Πρέπει να βελτιωθούμε σε ορισμένους τομείς και σιγά-σιγά θα το καταφέρουμε. Αυτά που θέλουμε να κάνουμε θέλουν χρόνο για να καταλάβουν ακριβώς οι παίκτες πότε και που πρέπει να κινηθούν την κατάλληλη στιγμή».

-τα ριμπάουντ: «Είναι ένα πρόβλημα, πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, δεν πρέπει να αφήνουμε τους αντιπάλους να διεκδικήσουν ριμπάουντ, όχι να τα κερδίσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: