Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

«Έχει πάρει θερμά τον Ηρακλή ο Παπαθανασάκης»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το «δεξί χέρι» του Σπύρου Παπαθανασάκη στον Ηρακλή, ο Μάκης Σεντελίδης και μίλησε για τις κινήσεις στους «Κυανόλευκους».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την ενασχόληση του Παπαθανασάκη με τον Ηρακλή:
«Μέσα από μια συνάντηση κατέληξε να ασχοληθεί αυτός ο άνθρωπος πολύ ζεστά με τον Ηρακλή. Τα πράγματα ήρθαν βολικά για την ομάδα, έχει μπει ένα λιθάρι και έχουν να γίνουν πολλά. Όσον αφορά, τα γραφεία, τα γήπεδα αλλά και το αγωνιστικό κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Ο κ. Παπαθανασάκης έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και στο παρελθόν. Εγώ τον συνάντησα για κάτι άλλο μέσω ενός κοινού φίλου. Η μέχρι τώρα παρουσία του, συμπεριφορά του και εντιμότητα του δείχνουν πως έχει πάρει θερμά αυτό το κομμάτι».
Για την προοπτική στον Ηρακλή:
«Ο Ηρακλής μοιάζει με έναν άνθρωπο που ήταν στο κρεβάτι, μόλις σηκώθηκε και εμείς θέλουμε να χορέψει. Ήδη υπάρχουν δείγματα πως η ομάδα μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που πιστεύαμε. Αυτό έχουν δείξει όλοι όσοι απαρτίζουν την ομάδα και πραγματοποιούν μια υπέρβαση».
Για τα προβλήματα που συνάντησε στον Ηρακλή:
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η απαξίωση και η έλλειψη αξιοπιστίας στην οποία βρέθηκε ο Ηρακλής. Πάω να ρυθμίσω κάτι και βρίσκω τοίχος από χρέη και άλλα πράγματα. Πρέπει να πείσουμε πως δεν ήμαστε αυτοί που ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Εγώ στην αρχή όταν είδα το βάθος των προβλημάτων έλεγα στον κ. Παπαθανασάκη «Σπύρο σήκω και φύγε». Αυτός όμως ήθελε να κάνει τον Ηρακλή όπως τον έχουμε μάθει όλοι. Εγώ ήμουν 10 χρόνια αποστασιοποιημένος αλλά μπήκα ξανά και προσπαθώ αυτός ο άνθρωπος να μην ματώσει ποτέ».
Για την πιθανότητα να αλλάξει άποψη ο Παπαθανασάκης:
«Γνωρίζει τα πάντα για την ομάδα. Από το πρώτο ματς ήξερε όλους τους παίκτες και τους ανέλυε. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τίποτα αλλά δείχνει ως ένα άτομο που αυτό που κάνει το πιστεύει. Μια μέρα είχαν καθυστερήσει τα χρήματα για να μετατραπούν από τις τράπεζες και μου είχε πει να ζητήσω στους εργαζόμενους συγγνώμη. Αυτό δείχνει μια ποιότητα ανθρώπου».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: