Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

«Έρχεται η ώρα του ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το πρώην μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Στέφανος Σαράτσης και μίλησε μεταξύ άλλων για τον Πάμπλο Κοντρέρας και την αγωνιστική εικόνα του «Δικεφάλου» στο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τη κατάσταση του Κοντρέρας:
«Είχε πέντε μήνες να ακουμπήσει μπάλα αλλά είναι σαν να μην έχει περάσει ούτε μέρα».
Για το τι του είπε ο Πάμπλο Κοντρέρας:
«Μόνο για τον ΠΑΟΚ μιλάει. Αγαπάει την ομάδα στη πατρίδα του αλλά και τον ΠΑΟΚ. Θέλει να επιστρέψει με κάποιο τρόπο στην ομάδα και την αισθάνεται σαν το σπίτι του. Δεν μπορούσε να περιγράψει την αγάπη του κόσμου που τον σταματάει στον δρόμο. Δεν μίλησε σε λεπτομέρειες. Είπε πως θέλει να γυρίσει κάποια στιγμή στην οικογένεια του ΠΑΟΚ».
Για το γεγονός πως ο Κοντρέρας σπουδάζει τεχνικός διευθυντής:
«Σπουδάζει τεχνικός διευθυντής στη Μαδρίτη και 15 Δεκεμβρίου παίρνει το πτυχίο. Βρίσκεται στην ίδια σχολή με τον Πουγιόλ».
Για το πως μπορούν να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ ως σκάουτερ ποδοσφαιριστές όπως ο Κοντρέρας και ο Γκαρσία:
«Δεν διαφωνεί κανείς στον ΠΑΟΚ πως μπορούν να βοηθήσουν. Ίσως να μην έχει έρθει η ώρα ακόμα. Πρέπει να θέλει και ο ίδιος ο Κοντρέρας. Αυτή τη στιγμή σπουδάζει. Ο Γκαρσία προσπαθεί να εγκλιματιστεί με το όλο θέμα που σταματάει το ποδόσφαιρο και του είναι δύσκολο».
Για τον Πάμπλο Γκαρσία:
«Ο Γκαρσία μένει Θεσσαλονίκη και συνηθίζει τη καινούρια του ζωή. Παίζει ποδόσφαιρο που και που αλλά αποφεύγει να παίξει πολλές φορές».
Για τη κατάσταση στον ΠΑΟΚ:
«Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα. Σε 9 αγωνιστικές κάναμε μια ήττα. Όλα είναι στο χέρι μας. Η διακοπή θα δώσει ηρεμία και ξεκούραση στην ομάδα. Οι άνθρωποι στη ΠΑΕ πιστεύω έχουν αποφασίσει τι χρειάζεται η ομάδα. Παίζουμε καταπληκτικό ποδόσφαιρο και λογικό είναι να φαίνεται και η κόπωση».
Για την λειτουργία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Η ΠΑΕ λειτουργεί διαφορετικά και η εταιρεία πιο επαγγελματικά. Εμείς ήμασταν φίλοι της ομάδας και ως εθελοντές θέλαμε να βοηθήσουμε. Το θέμα τώρα είναι επαγγελματικό με άλλα εφόδια και κάτω από άλλες προϋποθέσεις. Υπάρχει ρευστότητα και όλοι πληρώνονται. Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει εταιρικά, αν προχωρήσει και το αγωνιστικό θα κάνουμε θαύματα. Έρχεται η ώρα του ΠΑΟΚ».
Για τις αντιδράσεις που υπήρξαν μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό:
«Αν κάθε 9 αγωνιστικές κάνουμε μια ήττα θα είμαστε πρωταθλητές. Χάθηκε ένα ματς και δεν χάθηκε ο κόσμος. Έγιναν κάποια ατομικά λάθη και υπήρξε προβληματισμός αλλά δεν χάθηκε ο κόσμος».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: