Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Ενοχλημένος ο Φιλ Τζάκσον με τον κομισάριο!

Ένα σχόλιο που έκανε ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, για την περίφημη τριγωνική επίθεση των Νικς, προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου της ομάδας, Φιλ Τζάκσον.

Ενοχλημένος ο Φιλ Τζάκσον με τον κομισάριο
Πολύς λόγος έγινε για την περίφημη τριγωνική επίθεση που θέλει ο νέος πρόεδρος των Νικς, Φιλ Τζάκσον, να καθιερώσει στην ομάδα. Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά, καθώς μετρούν έξι ήττες σε οκτώ παιχνίδια και πέντε διαδοχικές αποτυχίες.

Ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, έκανε ένα σχόλιο για αυτό που μάλλον δεν ήχησε ευχάριστα στα αυτιά του Φιλ Τζάκσον. «Είδα τους Νικς και είναι ξεκάθαρο πως ακόμη μαθαίνουν την τριγωνική επίθεση. Ακόμη δεν το καταλαβαίνουν, αλλά το μαθαίνουν», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της λίγκας.

Ο Φιλ Τζάκσον δεν εξέλαβε ως χιούμορ αυτά τα λόγια και δεν έκρυψε την ενόχλησή του. «Δεν γέλασα και τόσο ακούγοντας τον κομισάριο να σχολιάζει και αυτό. Δεν χρειάζεται να μιλά και για αυτά τα πράγματα. Αρκετά έχουν εστιάσει όλοι σε αυτό και δεν είναι ανάγκη. Ένα σύστημα είναι, ας το αφήσουμε και ας παίξουμε μπάσκετ», τόνισε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: