Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Στο γήπεδο με τον… μπάτλερ σου!! (pics)

Τι ‘ναι ρε το γήπεδο, μέγαρο; Πού πα ρε δούκα με το φιόγκο; Μεσιέ, θα ‘ρθει κι ο σοφέρ; Ατάκες που ΣΙΓΟΥΡΑ θ’ ακουγόταν, αν η ευκαιρία να ‘χεις στο γήπεδο… μπάτλερ δινόταν (αντί Γουέμπλεϊ) στην Ελλάδα

Στο γήπεδο με τον… μπάτλερ σου! (pics)
Εμείς το γήπεδο το μάθαμε (και το αγαπήσαμε) με την προχειρότητά του.

Με το στριμωξίδι στην πόρτα. Με το «βάλε με μέσα, θείο». Με τον παγωμένο πισινό απ’ το τσιμέντο, αν δεν είχες λάβει σοβαρά υπόψη σου τον πλανόδιο με το αφρολέξ μαξιλαράκι που προειδοποιούσε «είναι βρεμένα μέσα, παιδιά».

Περάσανε τα χρόνια όμως. Φτιάχτηκαν καινούργια γήπεδα, ανακαινίστηκαν περισσότερα, τελοσπάντων μειώθηκαν εκείνα που προσφέρουν τις γλυκιές «κακουχίες». Και φτάσαμε στην εποχή που στο γήπεδο μπορείς να ‘χεις ακόμα και τον… μπάτλερ σου.

Στο προσεχές παιχνίδι της εθνικής τους λοιπόν, με αντίπαλο τη Σλοβενία για τα προκριματικά του Euro, οι Άγγλοι δίνουν μια ευκαιρία -για κάποιους πρωτόγνωρη, για κάποιους αταίριαστη με το λαϊκό χαρακτήρα του ποδοσφαίρου.

Διότι κλήρωση που θα γίνει μέσω της επίσημης εφαρμογής του «Γουέμπλεϊ» θα προσφέρει στους τυχερούς την αναβάθμιση των θέσεων τους σε «Gold Level». Και θα θέσει στις υπηρεσίες τους από έναν προσωπικό μπάτλερ!

Έτοιμο να λάβει οποιαδήποτε παραγγελία. Να σερβίρει ποτά και χοτ-ντογκ των 16 ιντσών. Σε καμία περίπτωση όμως ν’ αντικαταστήσει στις δικές μας καρδιές το «βρώμικο» ή την κραυγή «σποράκια-πατατάκια-κοκακόλεεεεεες…»

inner

inner

inner

inner

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: