Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Γαλατσόπουλος: «Στόχος της διοίκησης να αναλάβει ο Σαββίδης»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και αναφέρθηκε στην πιθανότητα εμπλοκής του Ιβάν Σαββίδη στον μπασκετικό ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι στην ομάδα από το 2007. Ο στόχος της διοίκησης είναι να έρθει ο Σαββίδης. Ο στόχος της διοίκησης είναι η εξυγίανση της ομάδας και να προσελκύσουμε κάποιον επενδυτή. Ο κ. Σαββίδης έχει βάλει κάποιους ελεγκτές και περιμένει όλα τα οικονομικά στοιχεία. Δεν είναι μια διαδικασία τωρινή, έχει καιρό που συμβαίνει αυτό. Νομίζω πως είναι καθαρά θέμα Σαββίδη, είναι απόφαση προσωπική να πάρει το μπάσκετ. Ξέρουν τι χρέη έχει η ΚΑΕ και πότε πρέπει να τα πληρώσει. Το ψάχνει ο Σαββίδης και πολύ καλά κάνει. Πρέπει να έχει μια πλήρη εικόνα και εν συνεχεία να πάρει την απόφαση του».

Για τις επαφές με την πλευρά Σαββίδη: «Έγινε ένα ραντεβού με τον κ. Σαββίδη και από εκεί και πέρα γίνονται επαφές με τους ανθρώπους του. Από κει και πέρα προχωράμε. Στο ραντεβού που είχαμε, είχαμε παρεβρεθεί και εγώ και ο Πρέλεβιτς και ο Τέλης Ζουρνατσίδης, ζήτησε να μάθει τα πάντα για την ομάδα, ξεκινώντας από τις οφειλές της ομάδας προς το δημόσιο, μέχρι και την εκμετάλλευση του σήματος. Μην ξεχνάμε πως ο Σαββίδης έχει βοηθήσει πάρα πολύ στις δύσκολες στιγμές. Το έχουμε πει και εγώ και ο κ. Πρέλεβιτς, πως η βοήθεια του ήταν ιδιαίτερα σημαντική. Ωστόσο θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας πως πρόκειται για δική του απόφαση που μπορεί να πάρει ο ίδιος ακόμα και σε μια μέρα».

Για την στήριξη του κόσμου: «Είναι βέβαιο πως θα χρειαστούμε μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο, για να μπορέσουμε να συνεχίζουμε με ψυχολογία. Ο κόσμος θα πρέπει μέσα σε υγειή πλαίσια να στηρίξει την ομάδα χωρίς να δεχθούμε πρόστιμα. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια στην συνέχεια και η παρουσία των φιλάθλων μας κρίνεται απαραίτητη, πάντα μέσα σε λογικά πλαίσια».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: