Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Με μια βαλίτσα στο χέρι…!!

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ενημέρωσε τον Τραϊανό Δέλλα για τους παίκτες που ξεχώρισε στην Ουγγαρία και πλέον ετοιμάζεται για να ταξιδέψει στη Βραζιλία, όπου θα «τσεκάρει» και εκεί μεταγραφικούς στόχους.

Με μια βαλίτσα στο χέρι…
Γεμάτες… σημειώσεις ήταν οι βαλίτσες Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το ταξίδι του στην Ουγγαρία για να παρακολουθήσει ποδοσφαιριστές που στο μέλλον θα απασχολήσουν την ΑΕΚ.

Ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης», εκτός από τον Νίκολιτς που ήταν ο σκοπός του ταξιδιού, σχημάτισε καλή άποψη για τους Βάργκα, Γιάγκοντιτς, Ραντό και Κορχούτ.

Μάλιστα, ενημέρωσε σχετικά τον Τραϊανό Δέλλα και πλέον ετοιμάζεται να αναχωρήσει με προορισμό τη Βραζιλία. Ο Σέρβος θα φύγει τελικά αύριο, αν και είχε ακουστεί ότι το ταξίδι ήταν προγραμματισμένο για την επόμενη εβδομάδα και μετά το παιχνίδι με την Παναχαϊκή, και θα παραμείνει στη χώρα της Λατινικής Αμερικής για περίπου δέκα μέρες.

Στη Βραζιλία, όμως, εκτός από το «τσεκάρισμα» ποδοσφαιριστών θα προσπαθήσει να αναπτύξει ένα μεγαλύτερο δίκτυο ενημέρωσης, από ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στη συγκεκριμένη χώρα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: