Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

"Voulis Shoot" και άλλοι διαγωνισμοί και την Τετάρτη...!!

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν στο Παλατάκι την Τετάρτη, 12/11, για το ευρωπαϊκό παιχνίδι του Δικέφαλου με την Μπούντουτσνοστ θα μπορέσουν να συμμετάσχουν σε αρκετούς διαγωνισμούς.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της:

«Και αυτή την αγωνιστική περίοδο, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θα παρακολουθούν τα παιχνίδια της ομάδας στο PAOK Sports Arena, θα έχουν την δυνατότητα να κερδίζουν μεγάλα δώρα, από τις σημαντικές προσφορές των χορηγών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Η αρχή θα γίνει από τον αγώνα ΠΑΟΚ – Κόροιβος Αμαλιάδας που θα διεξαχθεί το Σάββατο 1η Νοεμβρίου 2014 στο «Παλατάκι».

Στο ημίχρονο του αγώνα, θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός “Vοulis Shoot”, όπου δύο φίλαθλοι που θα επιλεγούν πριν από την έναρξη του αγώνα, θα έχουν την ευκαιρία να επιχειρήσουν πέντε σουτ (σε διάστημα ενός λεπτού) από οποιαδήποτε σημείο του γηπέδου και να κερδίσουν: για κάθε εύστοχο σουτ δύο πόντων κερδίζουν 10€ και για εύστοχο τρίποντο κερδίζουν 20€. Όλα αυτά σε μία προσφορά του χορηγού της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, της μεγαλύτερης Ελληνικής Παραγωγικής Επιχείρησης στον Τομέα των Χημικών για την Προστασία και την Περιποίηση του Αυτοκινήτου “VOULIS CHEMICALS”.

Η εταιρία ιδιωτικών ΚΤΕΟ “Auteco”, επίσημος υποστηρικτής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ προσφέρει σε έναν τυχερό φίλαθλο του ΠΑΟΚ που θα παρακολουθήσει τον αγώνα ΠΑΟΚ –Κόροιβος, έναν δωρεάν έλεγχο ΚΤΕΟ ή μία δωρεάν αυτόνομη κάρτα καυσαερίων.

To “Egnatia Palace Hotel”, προσφέρει σε έναν φίλαθλο του ΠΑΟΚ, μία διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Egnatia Palace Hotel μαζί με δωρεάν χρήση του Wellness Paradise Club Spa».

Δεν υπάρχουν σχόλια: