Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Σαββίδης για ΚΑΕ ΠΑΟΚ!!

Την αίσθηση ότι «ο κ. Σαββίδης είναι πιο κοντά από όσο ήταν κάθε άλλη φορά» να αναλάβει και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Χρήστος Καραμπέρης.

Σαββίδης για ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Στο ενδεχόμενο εμπλοκής του Ιβάν Σαββίδη στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε ο Χρήστος Καραμπέρης, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος για ανάμειξη του ομογενούς επιχειρηματία στο μπασκετικό τμήμα του "Δικέφαλου του Βορρά".

«Ο κ. Σαββίδης είναι πιο κοντά από όσο ήταν κάθε άλλη φορά. Είναι δική του απόφαση το αν θα αναλάβει. Γνωρίζει τα πάντα και βρίσκεται σε οριακό σημείο. Η απόφαση είναι αποκλειστικά δική του», ανέφερε χαρακτηριστικά το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της "ασπρόμαυρης" ΚΑΕ.

Τα λεγόμενά του στον «Arena FM»:

«Είναι πολύ δύσκολο ματς και κάθε νίκη επηρεάζει τη βαθμολογία. Η ομάδα αγωνιστικά είναι καλά, δεν είναι το απόλυτο που θα θέλαμε από υλικό αλλά τα παιδιά παλεύουν και πάμε πολύ καλά. Η Μπουντούσνοστ είναι πιο καλή φέτος αλλά και εμείς είμαστε πιο δυνατοί από πέρυσι με μεγαλύτερο βάθος».

Για το σερί του ΠΑΟΚ στην Α1: «Ο προπονητής κάνει ένα σερί νικών σε μεγάλη διάρκεια. Το θέμα είναι να κρατηθούμε μέχρι τέλος. Οι λύσεις μας είναι περιορισμένες και αν δεν έχουμε τραυματισμούς θα πάμε καλά. Έχει βγάλει έργο ο προπονητής. Είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα και από τους ξένους που βρίσκονται στη χώρα».

Για την πιθανότητα ο Ιβάν Σαββίδης να εμπλακεί στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Είναι μεγάλο θέμα. Ο κ. Σαββίδης είναι πιο κοντά από όσο ήταν κάθε άλλη φορά. Είναι δική του απόφαση το αν θα αναλάβει. Γνωρίζει τα πάντα και βρίσκεται σε οριακό σημείο. Η απόφαση είναι αποκλειστικά δική του. Εμάς μας ενδιαφέρει πρώτα η εξυγίανση και μετά το αγωνιστικό. Είναι ένας άνθρωπος που για να μπει σε μια ομάδα θέλει να την κάνει και καλή. Ας μη βιαζόμαστε, ας περιμένουμε και ας στηρίξει ο κόσμος την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: