Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Πώς έχασε η Αρσεναλ τον Μέσι!!

Δεν είναι ιστορία από αυτές που αργότερα τις διηγείσαι και γελάς... Οι άνθρωποι της Άρσεναλ πρέπει να μετανιώνουν πικρά που δεν πήραν τον Μέσι το 2002!
Η αποκάλυψη έρχεται μέσω του νέου βιβλίου του Ισπανού δημοσιογράφου, Γκιγιέμ Μπαλάγκ.
Οι «κανονιέρηδες» είχαν ενδιαφερθεί τόσο για τον Αργεντινό μάγο της Μπαρτσελόνα, όσο και για τους Σεσκ Φάμπρεγας και Ζεράρ Πίκε.
Άνθρωπος της ομάδας είχε δει τους νεαρούς παίκτες σε αγώνες των τμημάτων υποδομής των «μπλαουγκράνα» και είχε πάθει... πλάκα, ειδικά με τον Μέσι, αλλά και τις κινήσεις του Ισπανού χαφ στο χώρο του κέντρου.
Όταν αποφασίστηκε να κινηθούν διαδικασίες για να εκφραστεί επίσημα το ενδιαφέρον του συλλόγου για τον Λιονέλ Μέσι, ο Φρανσίς Καγκιγκάο, που εκπροσωπούσε τότε την αγγλική ομάδα στην Ισπανία, ήρθε σε επαφή με τον ατζέντη του νεαρού – τότε – παίκτη.
Η επιθυμία της Άρσεναλ να πάρει τον Αργεντινό στο Λονδίνο μεταφέρθηκε στον πατέρα του και στη διάρκεια των συζητήσεων, προέκυψε πρόβλημα με τις απαιτήσεις των γονιών του Μέσι. Οι «κανονιέρηδες» δεν μπορούσαν να προσφέρουν σπίτι για να μετακομίσει η οικογένεια στην Αγγλία, πράγμα που έκανε δύσκολη την εξασφάλιση άδειας εργασίας για τον νυν σούπερ σταρ των «μπλαουγκράνα».
Το θέμα έμεινε εκεί, το ενδιαφέρον εξασθένησε και η υπόθεση δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, με την Άρσεναλ να χάνει τον Λιονέλ Μέσι για ένα σπίτι!
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: