Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Με θέα στο… απόλυτο!!

Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αυριανή (13/11) αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας με την Γαλατάσαραϊ στο ΣΕΦ. Μετρά αντίστροφα ο Πρίντεζης.

Με θέα στο… απόλυτο
Με την ψυχολογία σε πολύ καλύτερα επίπεδα, λόγω των βελτιωμένων εμφανίσεων στις δύο-τρείς πρόσφατες αναμετρήσεις, αλλά και της ηρεμίας που επέφερε το ξεκαθάρισμα στο θέμα του προπονητή με την πρόσληψη Σφαιρόπουλου, προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός για την αυριανή αναμέτρηση με τη Γαλατάσαραϊ. Οι «ερυθρόλευκοι», υποδέχονται την δευτεραθλήτρια Τουρκίας με στόχο την υπεράσπιση του απόλυτου (έχουν τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς) στην Ευρωλίγκα, επίδοση που θα τους διατηρήσει το προβάδισμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 4ο όμιλο.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα με προπόνηση που θα αρχίσει στις 18:00, ενώ μία ώρα νωρίτερα θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», δεν υπολογίζει για την αυριανή αναμέτρηση τους τραυματίες Λοτζέσκι και Παπαπέτρου, ενώ εκτός θα μείνει για ένα ακόμα παιχνίδι και ο Γιώργος Πρίντεζης. Για τον διεθνή φόργουορντ, η επιστροφή στις επίσημες υποχρεώσεις δεν αργεί, καθώς έχει αποθεραπευτεί από τον τραυματισμό του (του αφαιρέθηκε οστεόφυτο από τον αστράγαλο), αλλά τεχνικό, ιατρικό τιμ και παίκτης, έχουν αποφασίσει να μην πιεστεί για την επάνοδό του, ώστε να εκμηδενιστούν οι πιθανότητες υποτροπής. Άμεσα πάντως θα μπει στη δωδεκάδα.

Γενέθλια με δώρα

Εν τω μεταξύ, στις 16:00 στην επίσημη μπουτίκ της ομάδας, «Olympiacos Bc Store» θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τη συμπλήρωση τριών χρόνων λειτουργίας του καταστήματος. Παρόντες θα είναι οι Γιώργος Πρίντεζης και Ιωάννης Παπαπέτρου, που θα υπογράψουν αυτόγραφα και θα φωτογραφηθούν με τους φίλους των «ερυθρόλευκων» που θα παρευρεθούν. Αξίζει να σημειωθεί πως στον κόσμο θα μοιραστούν πολλά δώρα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: