Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

«Καλή δουλειά χωρίς τυμπανοκρουσίες»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Δημήτρης Αδάμου και αναφέρθηκε στην δουλειά που γίνεται στους «κυανόλευκους».
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τη δουλειά στον Ηρακλή:
«Γίνεται μια πολύ καλή δουλειά χωρίς τυμπανοκρουσίες. Έχουν γίνει λίγες προσθήκες και ουσιαστικές. Αυτό οφείλεται στο πρόεδρο αλλά και στον προπονητή. Φέτος, δεν υπάρχει αυτή η πίεση και η τρέλα. Υπάρχει μια ηρεμία στην ομάδα και ένα ωραίο ποδόσφαιρο. Οι άνθρωποι δουλεύουν συνετά και όμορφα».
Για τη φετινή χρονιά:
«Είναι δύσκολη η φετινή χρονιά. Οι ομάδες που ανεβαίνουν είναι δύο και όλα παίζουν ρόλο. Όλοι υπολογίζουν τον Ηρακλή περισσότερο».
Για τη διαφορά του Ηρακλή από τις άλλες χρονιές:
«Ο Ηρακλής είναι πιο ομάδα φέτος και δεν έγιναν πολλές προσθήκες. Έμεινε ο προπονητής, έκανε τις επιλογές του και φαίνεται το έργο των ανθρώπων που δούλεψαν πέρυσι στο τέλος της χρονιάς. Βλέπουμε και έναν πρόεδρο που βοηθάει και πάμε πολύ καλά».
Για τον κόσμο του Ηρακλή:
«Ο κόσμος είναι παρών στο γήπεδο. Δεν υπάρχουν προβλήματα και είναι όλες οι συνθήκες υπέρ μας».
Για τα φαβορί της κατηγορίας:
«Είναι ακόμα νωρίς. Στα πλέι οφ θα μπορούμε να κρίνουμε. Αυτή τη στιγμή η Λαμία και η Λάρισα δείχνουν δυνατοί. Ο Ηρακλής πιστεύω είναι πιο δεμένη ομάδα. Θα δείξουμε την αξία μας στο τέλος».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: