Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Χάνει οριστικά Μπουντούτσνοστ ο Μαργαρίτης!!

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στην Μπουντούτσνοστ για την πέμπτη αγωνιστική του Euro Cup, όμως ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Βαγγέλη Μαργαρίτη.

Χάνει οριστικά Μπουντούτσνοστ ο Μαργαρίτης
Ο Έλληνας φόργουορντ ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα και τέθηκε οριστικά «νοκ άουτ» από την αναμέτρηση με την ομάδα του Μαυροβουνίου.

Ο Μακεδόνας τεχνικός και οι συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ ανέλυσαν την αντίπαλο στους παίκτες τους, μέσω βίντεο, πριν την απογευματινή προπόνηση των «ασπρόμαυρων».

Ο Κώστας Κακαρούδης, αναφερόμενος στην αναμέτρηση, τόνισε πως: «Είναι ένα ακόμη δύσκολο ευρωπαϊκό παιχνίδι με μία πολύ δυνατή ομάδα. Εμείς καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες του παιχνιδιού και στις απαιτήσεις. Είναι μία δυνατή ομάδα με παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκας και Euro Cup.

Πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, αφού παίζουμε στο γήπεδό μας και να νικήσουμε στο τέλος. Στηριζόμαστε στην άμυνα και ‘χτίζουμε πάνω σε αυτή, ενώ, από εκεί και πέρα, πρέπει να βγάλουμε και τις συνεργασίες που θέλουμε μπροστά. Τα ριμπάουντ είναι καθοριστικός παράγοντας σε όλα τα παιχνίδια και χρειάζεται θέληση». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: