Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Ατματσίδης: «Με εξέπληξε ο Κάμπος» (audio)

Ενθουσιασμένος από τη μέχρι τώρα συνεργασία του με τον Πάουλο Κάμπος, εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Ατματσίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο» του Αθλητικού Metropolis. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός τοποθετήθηκε για τις δυσκολίες της Γ’ Εθνικής, σχολίασε τα όσα έχει αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα στον Αρη και αναφέρθηκε στη σημαντική βοήθεια που προσφέρει η παρουσία του κόσμου στο πλευρό της ομάδας.

Μιλώντας αρχικά για το αν έχει ο Αρης ανάγκη το καλό ποδόσφαιρο ή τους βαθμούς, είπε: «Η απάντηση είναι ευκόλως εννοούμενη. Σε πρώτη φάση, αυτό που χρειάζεται ο Αρης είναι οι βαθμοί, ούτως ώστε να μπορέσει να σταθεροποιηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Αν οι νίκες συνδυάζονται και με καλό ποδόσφαιρο σε κάθε παιχνίδι, θα πετύχουμε το ιδεατό. Πρώτα όμως οι βαθμοί και μετά όλα τα υπόλοιπα».

Σχετικά με το πώς αντιμετωπίζεται ο Αρης στη Γ’ Εθνική, υπογράμμισε: «Ασφαλώς και όταν υπάρχουν ομάδες όπως ο Αρης σε μια τέτοια κατηγορία, αντιμετωπίζονται διαφορετικά. Ο Αρης έχει παίκτες που είναι για παραπάνω κατηγορίες, αλλά πρέπει να ανταποκριθούν και σε αυτή την κατηγορία. Παντού παίζεις 11 απέναντι σε 11, άρα πρέπει να μπορείς να προσαρμοστείς, όσο κι αν είναι δύσκολο. Σε όλη αυτή την κατάσταση, πρέπει να συνυπολογιστεί και το ότι ο Αρης δεν ήξερε για πολλούς μήνες που θα αγωνίζεται κι έκανε μόλις ένα φιλικό πριν το πρωτάθλημα, πράγμα που έχει επιπτώσεις στην ομάδα. Σιγά-σιγά, όμως, θα βρίσκει τα πατήματά της».

Σε ερώτημα για το αν είναι απαραίτητη η μεταγραφική ενίσχυση, επεσήμανε: «Δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος να το κρίνω αυτό. Ασφαλώς και ανεξάρτητα από το ταλέντο που μπορεί να διαθέτει κάποιος παίκτης, η εμπειρία είναι απαραίτητη. Κι αυτό γιατί σε ένα πρωτάθλημα όπως η Γ’ Εθνική, διαφυλάττει ή παίρνει ένα αποτέλεσμα».

Για τις επιδιώξεις του Αρη, τόνισε: «Για τον Αρη η άνοδος είναι αυτοσκοπός. Αυτή είναι και η διαφορά σε σχέση με όλες τις ομάδες που στοχεύουν σε αυτή, αλλά απλώς θα παλέψουν για την άνοδο. Εμείς όμως δεν μπορούμε να συζητάμε κάτι άλλο. Ζούμε στην περίοδο που ο Αρης αναδημιουργείται. Είναι χρέος όλων μας να βοηθήσουμε σε αυτή την κατεύθυνση, αντιμετωπίζοντας την πίεση του κόσμου. Σε αυτό το σκεπτικό προσπαθούμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών όλων».

Σχετικά με το τι διαπιστώνει να αλλάζει στις ημέρες του Κάμπος, είπε: «Αυτό που έχει αλλάξει περισσότερο είναι η ψυχολογία. Ο κύριος Κάμπος έχει διαφορετικό τρόπο προσέγγισης. Προσωπικά, με έχει εκπλήξει. Νομίζω πως αποδεικνύεται η καλύτερη δυνατή επιλογή από τη στιγμή που αποχώρησε ο κύριος Καλαϊτζίδης. Κι αυτό διότι φροντίζει να είναι δίπλα σε οποιονδήποτε παίκτη, είτε έμπειρο είτε άπειρο. Περνάει έτσι το μήνυμα πως όλοι είναι σημαντικά κομμάτια της ομάδας και πως χρειάζονται. Δουλεύει με όλους. Έχει φέρει την εμπειρία μαζί του και κουβαλά διαφορετική κουλτούρα και νοοτροπία».

Σχολιάζοντας, τέλος, την παρουσία του κόσμου στο πλευρό της ομάδας, προσέθεσε: «Δεν χρειάζεται να μπούμε στον κόπο να αναλύσουμε τη στήριξη του κόσμου. Η ύπαρξη του κόσμου και το πόσο βοηθάει, έγκειται στην προσωπικότητα του κάθε παίκτη. Άλλον μπορεί να τον φορτώνει άγχος, άλλον να τον δίνει φτερά».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: