Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Χάνει Πίντερ ο Λεβαδειακός!

Εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες θα μείνει ο Άνταμ Πίντερ, ο οποίος υπέστη θλάση και δεν μπορεί να υπολογίζεται στις υποχρεώσεις του Λεβαδειακού, αλλά και της Εθνικής Ουγγαρίας.

Χάνει Πίντερ ο Λεβαδειακός
Σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του υποβλήθηκε ο Άνταμ Πίντερ, ο οποίος υπέστη θλάση στη γάμπα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής του 26χρονου αμυντικού, αναμένεται να λείψει απ’ τις υποχρεώσεις της ομάδας του για τις 2 με 3 επόμενες εβδομάδες, ενώ «κόπηκε» και απ’ την αποστολή της Εθνικής Ουγγαρίας για το ερχόμενο ματς με την Φινλανδία για τα προκριματικά του Euro 2016.

Από την άλλη στις προπονήσεις αναμένεται να επιστρέψει ο Αρμίτσε Ορτέγκα, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα την προηγούμενη εβδομάδα -με αποτέλεσμα να λείψει και απ’ το ματς με τον Πλατανιά- όμως πλέον υπολογίζεται για τις προπονήσεις της ομάδας.

Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη προπονήθηκαν την Δευτέρα κανονικά, ενώ θα επιστρέψουν ξανά στο γήπεδο την Τετάρτη, καθώς το πρόγραμμα της Τρίτης περιλαμβάνει ρεπό.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: