Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

«Πρώιμο να μιλάμε από τώρα για άνοδο»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Άρη Αντώνης Καπνίδης και αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του επί του Άρη Ακροποτάμου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την «πρώτη» Κάμπος: «Ο κ. Κάμπος μας έκανε κάποιες παρατηρήσεις σχετικά με το προηγούμενο ματς με τη Δόξα, δουλέψαμε πάνω σε αυτές τις παρατηρήσεις όλη την εβδομάδα, δουλέψαμε και στον τομέα της ψυχολογίας και ένα δείγμα αυτής της δουλειάς βγήκε και χθες στον αγωνιστικό χώρο».

Για τα στοιχεία που πέρασε στην ομάδα ο Βραζιλιάνος τεχνικός: «Μας τόνισε πως κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τα προηγούμενα παιχνίδια είτε κερδίσαμε είτε όχι. Από εκεί και πέρα μας είπε ότι πρέπει να μπαίνουμε σε κάθε αγώνα με πάθος και θέληση, καθώς μόνο έτσι θα πετύχουμε».

Για το αν ο Άρης θα πετύχει τον στόχο της ανόδου: «Σίγουρα το ρόστερ της ομάδας είναι το καλύτερο στην κατηγορία. Το θέμα, όμως, είναι να κυλήσουν καλά και τα αποτελέσματα, ώστε και εμείς οι παίκτες να νιώσουμε αυτήν την σιγουριά ενόψει και της συνέχειας. Από εκεί πέρα θεωρώ πως είναι πολύ πρώιμο να γίνεται τώρα μια τέτοια συζήτηση, γιατί σε ένα πρωτάθλημα υπάρχουν πολλά εμπόδια. Σίγουρα ο Άρης είναι το μεγαλύτερο όνομα στην κατηγορία, όμως, σε έναν αγώνα παίζουν δύο ομάδες οπότε σε κάθε αγώνα κρίνεται ποιος είναι αυτός που θα κερδίσει και θα πάρει τους τρεις βαθμούς. Δεν μπορείς να το λες από την αρχή το ποιος θα βγάλει το πρωτάθλημα και μάλιστα αήττητος. Γι’ αυτό λέω ότι είναι πολύ πρώιμο να μιλάμε από τώρα».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: