Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Έστησε αγώνες η Μέι!!

Σειρά αγώνων «έστησε» η Βανέσα Μέι προκειμένου να καταφέρει να προκριθεί στους χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες του Σότσι. Τέσσερα χρόνια αποκλεισμός επιβλήθηκε στη διάσημη βιολίστρια.

Έστησε αγώνες η Μέι!
Τέσσερα χρόνια αποκλεισμό απ’ τις αθλητικές δραστηριότητες του αλπικού σκι δέχτηκε η Βανέσα Μέι, η οποία έστησε αγώνες προκειμένου να πετύχει την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Σότσι.

Η διάσημη βιολίστρια -που προπονήθηκε έξι μήνες για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς- τιμωρήθηκε για χειραγώγηση των αγώνων που έγιναν στις 18 και 19 Ιανουαρίου στο Κρβάβετς.

Σύμφωνα με την ομοσπονδία, η Βανέσα Μέι δεν θα είχε συγκεντρώσει τους απαραίτητους βαθμούς για την πρόκρισή της, αν δεν είχε χρησιμοποιήσει παράνομες πρακτικές. Κι αυτό γιατί στα αποτελέσματα των αγώνων βρέθηκαν ονόματα αθλητών που δεν αγωνίστηκαν ή αθλητών που είχαν αποσυρθεί απ’ την ενεργό δράση και επέστρεψαν μόνο για τη συγκεκριμένη διοργάνωση, για να βελτιώσουν την θέση της Μέι.

Μαζί με την Βανέσα Μέι τιμωρήθηκαν και πέντε κριτές των αγώνων, για την συμμετοχή της στη χειραγώγηση των αγώνων. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: