Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Ολοταχώς για Μπαρτσελόνα!

Στροφή στην Ευρωλίγκα για τον Παναθηναϊκό που σκέφτεται μόνο το παιχνίδι της Παρασκευής με την Μπαρτσελόνα με στόχο το διπλό για να «αγκαλιάσει» την πρόκριση (κι όχι μόνο). Υποτροπίασε ο Διαμαντάκος.

Ολοταχώς για Μπαρτσελόνα
Εξαιρετικές οι εμφανίσεις απέναντι στη Φενέρμπαχτσε και την Αρμάνι, αλλά αυτά είναι ήδη… ιστορία για τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι μετά και το ματς με τον ΑΓΟΡ -όπου ο Ιβάνοβιτς είχε παράπονα για την εμφάνιση- στρέφουν εκ νέου την προσοχή τους στην Ευρωλίγκα.

Εκεί όπου την Παρασκευή τους περιμένει η Μπαρτσελόνα και σίγουρα αποτελεί ένα δυνατό τεστ για το τριφύλλι. Είναι δεδομένο, δε, πως αν έρθει το διπλό, τότε η πρόκριση θα είναι ακόμα πιο κοντά και ο πρωταρχικός στόχος των νταμπλούχων Ελλάδας στην Ευρώπη θα είναι προ των πυλών, ενώ και το καλύτερο πλασάρισμα θα είναι εξίσου εφικτό.

Προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Μαυροβούνιο κόουτς, πέραν του Γιώργου Διαμαντάκου. Ο νεαρός σέντερ ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από ιγμορίτιδα και σήμερα υποτροπίασε με αποτέλεσμα να μπει στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε περεταίρω εξετάσεις.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: