Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Ιβάνοβιτς: «Αντιμετωπίζουμε μια πλήρη ομάδα»

Ως πλήρη ομάδα χαρακτήρισε την Μπαρτσελόνα ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τους «μπλαουγκράνα» την ερχόμενη Παρασκευή για την πέμπτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ιβάνοβιτς: «Αντιμετωπίζουμε μια πλήρη ομάδα»
Ο Μαυροβούνιος τεχνικός τόνισε πως οι παίκτες του αντιμετωπίζουν ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, η οποία διαθέτει καλούς σουτέρ και παίζει ωραία στο τρανζίσιον κι στάθηκε στις πιθανότητες που υπάρχουν για νίκη των «πράσινων» μέσα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα».

Αναλυτικά: «Η Μπαρτσελόνα είναι, μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, οι πιο δυνατές ομάδες στη φετινή Ευρωλίγκα. Είναι από τα φαβορί για πρόκριση στο φάιναλ φορ. Είναι πλήρης ως ομάδα. Διαθέτουν εμπειρία, καλούς σουτέρ, παίζουν σπουδαία στο τρανζίσιον κι, επίσης, διαθέτουν σπουδαίες επιλογές στην επίθεση. Φυσικά, έχουμε πιθανότητες για να νικήσουμε και πρέπει να παλέψουμε για αυτές».

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς συμπλήρωσε πως: «Έπειτα από δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις και νίκες στην έδρα μας, έχουμε μπροστά μας μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα. Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι όταν έχεις να αντιμετωπίσεις την Μπαρτσελόνα και τη σεβόμαστε, όπως κάθε αντίπαλο. Διαθέτουν επιπλέον ποιότητα ως ομάδα. Σε αυτή την ομάδα, ο καθένας μπορεί να δει το σπουδαίο συνδυασμό εμπειρίας και νιάτων!

Επίσης, συνδυάζουν αθλητικότητα με μπασκετικό μυαλό. Αλλά, έχουμε μεγάλη ευθύνη απέναντι στον εαυτό μας, στην ομάδα και στους φιλάθλους μας να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί στη Βαρκελώνη κι, επίσης, να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Διαθέτουμε αυτοπεποίθηση. Ωστόσο, οι φίλαθλοι της Ευρωλίγκας είναι τυχεροί που θα παρακολουθήσουν μία σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο παραδοσιακές δυνάμεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: