Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

«Για να πρωταγωνιστήσει θέλει ενίσχυση»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Άρη Ακροποτάμου, Χρήστος Παρασκευάς.
Μίλησε για το παιχνίδι της ομάδας του με τον Άρη Θεσσαλονίκης και αν μπορεί να κάνει περίπατο στην κατηγορία.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4:
Για το ότι πέρασε κι’ αυτή η Φουρτούνα τόνισε:
«Όχι για μας ήταν γιορτή. Φουρτούνα ήταν προς το γήπεδο και ξεπεράσαμε όλα τα προβλήματα και φιλοξενήσαμε την ομάδα του Άρη κατά τον καλύτερο τρόπο».
Για το ότι όλοι λένε ότι ο Άρης Ακορποτάμου στάθηκε αξιοπρεπέστατα στο γήπεδο προσέθεσε:
«Αν και δεν μ’ αρέσει να μιλάω για την ομάδα μου, αλλά περιμένω από τα παιδιά που είναι μέσα στο γήπεδο και από την μικρή πορεία που έχουμε στα περιφερειακά πρωταθλήματα, την πρώτη φορά είχαμε καταλήξει στη δεύτερη θέση, στη δεύτερη ήμασταν πρώτοι και πέρσι ήμασταν τρίτοι. Τα νούμερα μιλάνε μόνα τους, υπάρχει μια υγιής προσπάθεια απ’ όλους μας».
Για το ότι όλα κύλησαν ομαλά στο παιχνίδι με τον Άρη είπε:
«Νομίζω έγινε ότι καλύτερο. Καλύτερο που έγινε Δευτέρα, γιατί ήρθε κόσμος που δεν μπορούσε να έρθει τις υπόλοιπες μέρες γιατί έπαιζαν οι ομάδες και επαναλαμβάνω πως για μας ήταν μια γιορτή. Έγινε ένα καλό παιχνίδι και εδικά εμείς ζούσαμε σε ένα όνειρο, παίξαμε την ομάδα του Άρη με μεγάλο σεβασμό, βγήκε ο Άρης κέρδισε και νομίζω ότι αξίζουν συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη».
Όσον αφορά το αν ο Άρης μπορεί να κάνει περίπατο στην κατηγορία ή αν θα δυσκολευτεί απάντησε:
«Δεν μπορεί με τίποτα μ’ αυτή την ομάδα. Απ’ ότι είδα απαρτίζεται από μια ομάδα με μικρό μέσο όρο ηλικίας και εκτός του Πόι δεν γνώριζα κανέναν άλλον. Μ’ αυτό το υλικό δεν μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία και χρειάζεται τις ανάλογες προσθήκες γιατί θα έχει πρόβλημα».
Για το αν χρειάζεται έμπειρους παίκτες υπογράμμισε:
«Να πάρει έναν κορμό με έμπειρους παίκτες, η κατηγορία έχει ανέβει επίπεδο και νομίζω πως στη διαχείριση του πρωταθλήματος, ο Άρης χρειάζεται παίκτες σαν τον Πόι».
Για το αν το συζήτησε με τους ανθρώπους του Άρη υποστήριξε:
«Δεν το συζήτησα, αλλά το έδειχναν στην έκφρασή τους και με τον τρόπο με τον οποίο πανηγύριζαν τα γκολ. Κάνουν και οι ίδιοι μια μεγάλη προσπάθεια και νομίζω πως πρέπει να ανταμειφθεί. Νομίζω πως έβγαζαν ένα άγχος περίσσιο, που μια ομάδα σαν την δικιά μου θα πρέπει να έχει τελειώσει από το ημίχρονο τα παιχνίδια».
Τέλος για το αν γνωρίζει αν το Βυζάντιο έχει δηλώσει έδρα την Ελευθερούπολη κατέληξε:
«Κατά 99% νομίζω ότι θα παίξουν εκεί».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: